Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Στα Γρεβενά ο υπερτυχερός του Τζόκερ!

Το πιο πλατύ της ζαμόγελο χάρισε η θεά τύχη σε έναν υπερτυχερό Γρεβενιώτη, ο οποίος από το βράδυ της Πέμπτης βλέπει τη ζωή πλέον με διαφορετικό μάτι, αφού συμπλήρωσε το μοναδικό νικητήριο δελτίο ΤΖΟΚΕΡ που τον έστειλε "ταξίδι στο όνειρο" και μάλιστα σε καιρούς που η οικονομική κρίση έχει απλώσει τα δίχτυα της σε κάθε έκφανση της κοινωνικοοικονομικής ζωής του τόπου.
Το χρυσό δελτίο που κέρδισε το ποσό των 2 εκ. ευρώ, κατατέθηκε σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ της πόλης των Γρεβενών και συγκεκριμένα στο πρακτορείο του κ. Βαγγέλη Κατσάνου.

Όπως είναι φυσικό, τόσο στο πρακτορείο του κ. Κατσάνου αλλά και σε ολόκληρη την πόλη, το γεγονός έγινε πρώτο θέμα συζήτησης, αφού το ποσό είναι ιδιαίτερα μεγάλο.
Όλοι  αναζητούν τον υπερτυχερό νεοεκατομμυριούχο, προκειμένου να πάρουν λίγη από την "αύρα" του, αφού χρονιάρες μέρες αρκετοί δοκιμάζουν τη τύχη τους, είτε παίζοντας τα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ, είτε αγοράζοντας λαχεία.
Φυσικά, ο κάτοχος του τυχερού δελτίου που κοιμήθηκε φτωχός και ξύπνησε πλούσιος, παραμένει ακομη άφαντος και η περιέργεια έχει "χτυπήσει κόκκινο", αφού στο συγκεκριμένο πρακτορείο κατατέθηκαν μέχρι και την Πέμπτη εκατοντάδες δελτία.
Ωστόσο  εκτιμάται ότι πρόκειται για συντοπίτη μας, ενώ το γεγονός ότι πρόκειται για απλό δελτίο με τυχαία επιλογή αριθμών οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είναι  άνθρωπος που πιθανότατα ανήκει στα λαϊκά στρώματα.
Η «Πρωϊνή» επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής το πρακτορείο του κ. Κατσάνου και συνομίλησε μαζί του για το ευχάριστο γεγονός.
Όπως μας είπε λοιπόν ο κ. Βαγγέλης, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του, το τυχερό δελτίο ήταν απλό, με τυχαία επιλογή αριθμών και κόστισε 2,5  ευρώ.
Όσο για την επιτυχία του πρακτορείο του, δήλωσε υπερήφανος που από το κατάστημα του δόθηκε ο πρώτος αριθμός και ευχήθηκε στον υπερτυχερό «καλοφάγωτα», πάντα με επιτυχίες, υγεία πάνω από όλα και... συνετή διαχείριση των χρημάτων.
Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο πρακτορείο και στο παρελθόν είχε αρκετές επιτυχίες τόσο σε παίχτες ΠΡΟΠΟ, όσο, κυρίως, στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ενώ πρόσφατα είχε "δώσει" και ένα 5άρι στο ΤΖΟΚΕΡ.
Ωστόσο, αυτή ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία των τελευταίων ετών, αφού το ποσό των 2 εκ. ευρώ είναι μεγάλο.
Για το μοναδικό νικητήριο δελτίο της 1249ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ, ο ΟΠΑΠ εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΠΑΠ
Ένα τυχερό δελτίο που κερδίζει το ποσό των € 2.000.000 βρέθηκε κατά τη  διαλογή της 1249ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ.
Επίσης στη 2η κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν δύο τυχερά δελτία, που το καθένα κερδίζει από € 123.276,36.
Το ποσό που θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 01/01/2012 είναι € 3.000.000 τουλάχιστον.  
''Πρωϊνή'' Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας