Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Πίνγκ-Πόνγκ – Κοπή πίτας του Σ.Ε.Α. Κοζάνης

Παρά το τσουχτερό κρύο η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ζεστή στην αίθουσα του Πειραματικού Γυμνασίου Κοζάνης όπου την Κυριακή ο σύλλογός μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Οι αθλητές του συλλόγου μας δημιούργησαν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα με το μουσικό τους ταλέντο. Οι Λάζαρος και Δημήτρης Πάικος και ο Δημήτρης Γεωργούλας με το πιάνο και οι Παύλος Διδασκάλου (ντραμς), Θεόδωρος Χριστοδούλου και Γιάννης Γιαννουλίδης ( ηλεκτρικές κιθάρες) γέμισαν μελωδίες και ρυθμό την αίθουσα.
Οι μαμάδες μας γλύκαναν με τα νόστιμα γλυκά τους και η ομάδα μας γέμισε χαμόγελα με την άνετη νίκη επί του Ο.Α. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ με 4-0.
Ο πρόεδρος του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ προλόγισε την εκδήλωση κάνοντας μια μικρή αναφορά στις δραστηριότητες και τις επιτυχίες του συλλόγου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία και τους θερμούς χαιρετισμούς τους ο fan του συλλόγου αντιδήμαρχος του Δήμου Κοζάνης κ. Καραπάτσιος Ευάγγελος, ο εύελπις πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δ/θμιας Εκπαίδευσης κ. Βλάχος Νικόλαος, ο διευθυντής του Πειραματικού Γυμνασίου Κοζάνης και παίκτης του πινγκ-πονγκ κ. Μπαλάφας  Ιωάννης, η πάντα αγαπητή και επίτιμο μέλος του συλλόγου κ. Σιόμου Τάσα, ο δικός μας άνθρωπος περιφερειακός προπονητής κ. Οικονόμου Νικόλαος, ο πρόεδρος του συλλόγου δρομέων υγείας κ.Σταθόπουλος Δημήτριος, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Καρυδίτσας και αντιπρόεδρος του συλλόγου εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης κ. Τσιφτσής Γεώργιος, οι αθλητές μας, οι γονείς τους, οι βετεράνοι του συλλόγου μας και πολλοί φίλοι του αθλήματος.
Τυχερός της πίτας ήταν ο αθλητής μας Λάζαρος Πάικος που κέρδισε μία φόρμα BUTTERFLY προσφορά του κ. Πετρόχειλου (είδη πινγκ-πονγκ). Ο κ. Οικονόμου πρόσφερε και μία ωραία θήκη ρακέτας για την οποία θα γίνει κλήρωση μεταξύ των αθλητών και αθλητριών μας.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκαν φωτογραφίες και βίντεο από την αγωνιστική δράση των τελευταίων τεσσάρων ετών.
Αυτές οι εκδηλώσεις μας δίνουν ώθηση να συνεχίσουμε πιο δυναμικά την καλλιέργεια του πινγκ – πονγκ στην περιοχή μας και αποδεικνύουν πως ο εθελοντισμός στους χώρους της άθλησης πιάνει τόπο γιατί οι νέοι μας, τα παιδιά μας, μπορούν να εκφραστούν, να δημιουργήσουν και να χτίσουν μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα.
Ευχαριστούμε θερμά όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης που δεν ήταν και λίγοι. Την εκδήλωση κάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός FLASH.
Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά, υγεία και προκοπή. 
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας