Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Απάντηση σε άρθρο της Περιφερειακής Συμβούλου Π.Ε. Κοζάνης κας Ελένης Μεντεσίδου - Πινίδου από την Περιφέρεια

Με αφορμή την πρόσφατη γραπτή δήλωση της Αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας και Περιφερειακής Συμβούλου Π.Ε. Κοζάνης κας Ελένης Μεντεσίδου - Πινίδου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, από το γραφείο τύπου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας γίνονται γνωστά τα εξής:

Μόνο έκπληξη και απορία προξενεί η αγωνιώδης προσπάθεια της κυρίας Μεντεσίδου-Πινίδου να επιρρίψει ευθύνες στη «Διοίκηση της Περιφέρειάς μας» για υποτιθέμενη ολιγωρία στην εγκατάσταση και λειτουργία του τοπικού Υποκαταστήματος του ΟΓΑ.
Γνωρίζει καλά η κα Μεντεσίδου-Πινίδου όλες τις προσπάθειες που έχουν γίνει για τη λειτουργία του παραρτήματος στη Δυτική Μακεδονία και έχει στα χέρια της και όλη τη σχετική αλληλογραφία με τη διοίκηση του ΟΓΑ.
Από τις 10 Νοεμβρίου 2011, προσκλήθηκαν με έγγραφο από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή οι αρμόδιοι παράγοντες του ΟΓΑ, για να διαλέξουν τον προσφορότερο από τους προτεινόμενους χώρους.
Δυστυχώς έως σήμερα κάτι τέτοιο δεν έγινε, παρά τις τηλεφωνικές οχλήσεις τόσο του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Παναγιώτη Πλακεντά, όσο και του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Φυσικού Περιβάλλοντος κ. Πασχάλη Χαρούμενου.
Οι ευθύνες όταν υπάρχουν θα πρέπει να αποδίδονται σε εκείνους που τους αναλογούν, άλλως «φταίει  ο γάιδαρος και χτυπάμε το σαμάρι», ίσως γιατί συμπαθούμε το γάιδαρο, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός.
Περιμένουμε να γίνει επιτέλους πράξη η δήλωση του επικεφαλής της μειοψηφίας στο Περιφερειακό  Συμβούλιο κ. Παπαιορδανίδη ότι «μακριά ο λαϊκισμός από τις όποιες ενέργειες της παράταξής του».
 Περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας