Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Παραιτήθηκε ο Παπουτσής για να είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Το χρονικό μιας προδιαγεγραμμένης παραίτησης αποτέλεσε η επιστολή που έστειλε σήμερα στον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής.
Ο κ. Παπουτσής στην oλιγόλογη επιστολή που διένειμε σημειώνει ότι υπέβαλλε την παραίτησή του προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.
Στην ουσία πρόκειται για τον δεύτερο υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ μετά τον Ευάγγελο Βενιζέλο, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν το έχει δηλώσει έως σήμερα ρητά και κατηγορηματικά.

Ο περίπτωση του κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη είναι μάλλον στον αέρα καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται να μην επιμείνει στην αρχική του πρόθεση.
Με την υποψηφιότητα του κ. Παπουτσή, πάντως, θεωρείται σίγουρο ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει με κάποιο τρόπο να εξασφαλίσει τις διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου από τη βάση παρά το γεγονός ότι τα οικονομικά του είναι σε τραγική κατάσταση.
Ο ίδιος ο κ. Παπουτσής μιλώντας στο iefimerida.gr επισήμανε ότι προτίμησε να παραιτηθεί πριν κάνει οποιαδήποτε επίσημη κίνηση για την υποψηφιότητά του καθώς δεν ήθελε να εμπλακεί η κυβέρνηση στις εσωκομματικές διαδικασίες. Συτμπλήρωσε μάλιστα ότι στις επόμενες ημέρες θα κινηθεί ώστε να συλλέξει τις απαιτούμενες 105 υπογραφές μεταξύ των μέλων του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.
www.iefimerida.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Κοπρόσκυλα, εσείς μας φέρατε μέχρι εδώ και πάλι το χαβά σας.

Το Προφίλ μας