Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Το Διεθνές Φεστιβάλ Αφήγησης και Τεχνών του Λόγου πάλι στην Κοζάνη


Από την Πέμπτη 26 Απριλίου έως την Δευτέρα 30 Απριλίου το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης διοργανώνει και φέτος το Διεθνές φεστιβάλ αφήγησης και τεχνών του λόγου. Γιορτάζει την «Απελευθέρωση» τιμώντας τα 100χρονα της απελευθέρωσης της πόλης αλλά και κάθε αγώνα για ανθρώπινη απελευθέρωση μαζί με το Δίκτυο γυναικών Ευρώπης, οργάνωσης γνωστής για το θάρρος στον αγώνα ενάντια στο τράφικιν και την κακοποίηση των γυναικών.

Φιλοξενεί αφηγητές και μουσικούς από όλη την Ελλάδα αλλά και την Πολωνία, την Γαλλία, την Γουαδελούπη. Θα υπάρξουν παραστάσεις αφήγησης με μουσική, αφηγήσεις για παιδιά, το λεωφορείο των αφηγητών αλλά και εργαστήρια για όσους θέλουν να εμβαθύνουν στην αρχαία αυτή τέχνη.
Η γενική είσοδος για κάθε παράσταση είναι 5 €.
Κάρτα για όλες τις παραστάσεις: 20 €.
Η τιμή συμμετοχής για το κάθε σεμινάριο είναι 15 €. Για όποιον παρακολουθήσει και τα δύο σεμινάρια η τιμή είναι 25 €.
Όποιος έχει τη γενική κάρτα η τιμή παρακολούθησης για το κάθε σεμινάριο είναι 10 €.
Απαραίτητη η κράτηση θέσης για τα σεμινάρια/ εργαστήρια και το λεωφορείο των παραμυθιών όπου οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Πληροφορίες για το πρόγραμμα του Φεστιβάλ στην ιστοσελίδα του Δήμου: www.kozanh.gr και στην ιστοσελίδα www.storytelling.gr
Τηλ. Κράτησης θέσεων: 24610-24062, εσωτ. 1 κα Σιμάρα Τασούλα.
Να σας ενημερώσουμε ότι η ώρα αναχώρησης του λεωφορείου με τα παραμύθια το Σάββατο και την Κυριακή  θα γίνει 10 π.μ., αντί 11 π.μ..



Δείτε το πρόγραμμα του φεστιβάλ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας