Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ο Γιάννης Βλατής σε Σιάτιστα και Αιανή: Επιστροφή στον πρωτογενή τομέα


Στη Σιάτιστα και στην Αιανή συνέχισε τις συναντήσεις του με πολίτες ο Γιάννης Βλατής, υποψήφιος βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ, έχοντας επιλέξει να κάνει ουσιαστικές συζητήσεις ενόψει των εκλογών της 6ης Μαΐου που είναι καθοριστικές για τη διακυβέρνηση της χώρας.
Οι πολίτες είναι έντονα προβληματισμένοι με το πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον, αλλά ταυτόχρονα αγωνιούν για την επόμενη μέρα, αναζητώντας δραστικές λύσεις και αποφάσεις που θα δίνουν προοπτική.

Στη Σιάτιστα η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης των επιχειρήσεων των παραμεθόριων περιοχών, μέσω του αναπτυξιακού νόμου και μια νέα οργάνωση παραγωγής στη γούνα, την εκτροφή γουνοφόρων ζώων και τη σύγχρονη ανάπτυξη της κτηνοτροφίας.
Στην Αιανή το ενδιαφέρον στράφηκε στην αποκατάσταση της παραγωγικής βάσης της χώρας στον πρωτογενή τομέα και εντοπίστηκαν τα λάθη που έγιναν με την αποδέσμευση κατά 100% από τον καπνό.
Τους πολίτες απασχολεί επίσης ιδιαίτερα η κακή λειτουργία της δημόσιας διοίκησης. Κοινή δε πεποίθηση αποτελεί η με κάθε τρόπο παραμονή στην Ευρωπαϊκή Ένωση και η διαπραγμάτευση εντός αυτής για το μέλλον της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας