Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Tη Λαϊκή Αγορά και τα Εμπορικά Καταστήματα της Κοζάνης επισκεύτηκε ο Δημήτρης Ζιούζιος


Στη Λαϊκή Αγορά και τα Εμπορικά Καταστήματα της Κοζάνης, σήμερα, ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Π.Ε. Κοζάνης Δημήτρης Ζιούζιος. Κυρίαρχο θέμα οι τρόποι ενίσχυσης των περιφερειακών παραγωγών με στροφή στο αγροτοδιατροφικό μοντέλο και σε ένα ανταγωνιστικό καλάθι προϊόντων. Καθιέρωση Τοπικών Συμφώνων Μικροπαραγωγών και Λιανεμπόρων με σκοπο την πρόσβαση των παραγωγών στις μεγάλες αλυσίδες διάθεσης. Έλεγχος της συμπεριφοράς των αλυσίδων ως προς την τοποθέτηση των προϊόντων στα ράφια και θεσμοθέτηση ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την απευθείας πώληση από τους παραγωγούς, σε λιανέμπορους και καταναλωτές.


Ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε ότι υπάρχει ανάγκη για άμεση ενίσχυση της εσωτερικής παραγωγής και σταδιακή αποδέσμευση από τις εισαγωγές. Στόχος η μετατροπή του ισοζυγίου εμπορικών συναλλαγών από αρνητικό σε θετικό.  Κάτι τέτοιο βέβαια πρέπει να συνδυάζεται με παροχή ρευστότητας στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω του Ενιαίου Ταμείου Στήριξης των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, το οποίο  θα ενισχύει οικονομικά τους επαγγελματίες και θα στηρίζει ενεργά την εγχώρια παραγωγή.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΔ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΑ ΒΟΔΙΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ... ΟΙ "ΓΡΑΦΙΚΟΙ" ΚΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ. ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΘΑ ΦΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΞΕΦΤΙΛΗΣΜΕΝΟΙ.

ΑΚΠΠ(Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών πέρα από το Ποτάμι) είπε...

Σταμάτα το υβρεολόγιο, είσαι ο μοναδικός που βρίζεις εδώ μέσα. Τα βρισίδια τα ξέρουμε και ΕΜΕΙΣ, ίσως περισσότερα και πιο χυδαία, δεν θέλουμε,όσο και αν μας προκαλείς, δεν το ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ το επίπεδό ΜΑΣ.

ΕΜΕΙΣ αυτό που ΟΜΟΦΩΝΑ πιστεύουμε είναι ότι ΜΟΝΟ το ΠΑΣΟΚ και μάλιστα στελέχη όπως ΔΗΜΗΤΡΗΣ,
με Σεμνότητα: ΑΡΙΣΤΑ
Αξιοπρέπεια: ΑΡΙΣΤΑ
Τιμιότητα: ΑΡΙΣΤΑ
Ηθος: ΑΡΙΣΤΑ
Εργατικότητα: ΑΡΙΣΤΑ
Αγωνιστικότητα: ΑΡΙΣΤΑ
μπορεί να μας δώσει ΕΛΠΙΔΑ για ένα καλύτερο αύριο.

Γι΄αυτό ΕΜΕΙΣ ΟΜΟΦΩΝΑ αποφασίσαμε:

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ

Το Προφίλ μας