Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Το ΚΚΕ καταδικάζει τη σύλληψη και κράτηση του Μιχάλη Καραμπατζιά και του αντιδημάρχου Παναγιώτη Γαρούφου.

Το ΚΚΕ καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τη σύλληψη και κράτηση του Μιχάλη Καραμπατζιά, στελέχους του Κόμματος(μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτ.Μακεδονίας) και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Βοίου , καθώς και του αντιδημάρχου Παναγιώτη Γαρούφου.
Οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο κινητοποίησης που αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο Βοίου για το επιχειρούμενο κλείσιμο της Δ.Ο.Υ Νεάπολης, κινητοποίηση που στηρίχτηκε από κατοίκους της περιοχής. Πρόκειται για μέτρο που συμβάλλει στην περεταίρω χειροτέρευση του βιοτικού επιπέδου του λαού της περιοχής και δικαίως προκάλεσε την αντίδραση και την κινητοποίηση του, για να μην πραγματοποιηθεί.

Πίσω και από αυτές τις συλλήψεις βρίσκεται η αποφασιστικότητα της αριστεροκεντροδεξιάς συγκυβέρνησης να εφαρμόσει τα νέα μέτρα , να καταστείλει την όποια αντίδραση προβάλει μπροστά στον αντιλαϊκό οδοστρωτήρα. Το καρότο των «τελευταίων επώδυνων μέτρων» συνοδεύει το μαστίγιο της τρομοκρατίας σε όποιον αντιστέκεται η σκέφτεται να αντισταθεί , με την συνδρομή των αστυνομικών και εισαγγελικών αρχών.
Είναι χρέος του λαού να υψώσει το ανάστημα του απέναντι στα νέα μέτρα. Ενωμένος σε ταξική κατεύθυνση, μπορεί να σπάσει και το κύμα τρομοκρατίας που εξαπολύει η συγκυβέρνηση . Η μαζική συμμετοχή στην αυριανή απεργία και στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ θα είναι απάντηση και στα νέα μέτρα και στην τρομοκρατία,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας