Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Τι διαφορά έχουν όλα αυτά από εκείνα που κάνουν οι χρυσαυγίτες; ... Καμία …

Ποια είναι η κυρία Κατερίνα Μιχαηλίδη; Η κυρία Κατερίνα Μιχαηλίδη πρωταγωνίστησε από ό,τι φαίνεται στις προχθεσινές αθλιότητες ενός γκρουπούσκουλου εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου στο Βερολίνο. Στο facebook, λίγο πριν ξεκινήσει το συμβάν έγραψε:
“Rosethaler strasse 13 Βερολίνο… Ο κύριος Παπανδρέου ήρθε να απολαύσει το βραδινό του… Όποιος θέλει να του το χαλάσει, θερμή παράκληση να περάσει απο εδώ …”
Σήμερα έγραψε στα αγγλικά:

“Να ενημερώσω όλους τους μη ομιλούντες ελληνικά για χθες βράδυ: Ο αγαπημένος μας Πρωθυπουργός, έτρωγε ήρεμα σε ένα βιετναμέζικο εστιατόριο στο Βερολίνο… Ελπίζω ότι ο γιος της π… θα θυμάται αυτό το βράδυ…
 Και μετά γράφει στα ελληνικά: “Συγνώμη ο πα… ήθελα να πω”
Και μετά: “Τι κάνεις όταν περνάει ο Γιωργάκης από δίπλα σου για να πάει να φάει; Εεε, μια πάπια θες να του κάτσει στο λαιμό ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ…”
Τι διαφορά έχουν όλα αυτά από εκείνα που κάνουν οι χρυσαυγίτες; Καμία …

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επειδη δεν καταλαβαινεις (υποτιθεται) τι διαφορα εχουν απ τους χρυσαυγιτες, θα σου πω πως οι χρυσαυγιτες επιτιθενται σε αθωους συνηθως ανθρωπους και εχουν στοχο να παρουν την εξουσια και να μας κανουν σαπουνια. Ο γιωργακης σου ομως δεν ειναι ενας λαθρομεταναστης που εκληματησε επειδη ειναι σκουροχρωμος αλλα ειναι ο μεγαλυτερος προδοτης και που γνωρισε ποτε χωρα. Μακαρι η χρυση αυγη να κυνηγουσε εγκληματιες αληθινους σαν τους προδοτες της πατριδας. Αυτη ειναι η διαφορα αγαπητε αιβρες που ταχα δεν καταλαβαινεις και παιζεις το γνωστο παιχνιδακι φασισμος = αριστερα. ΑΛΛΟΥ!

ai-vreS είπε...

Θεωρώ τους χρυσαυγίτες ανθρώπους χαμηλοτάτου επιπέδου …. Γι’ αυτό και δεν σου απαντώ ….

Το Προφίλ μας