Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Τακτοποίηση Οικοπέδων στη Νεράιδα

Στο χθεσινοβραδινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού συζητήθηκε η "τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου της τοπικής κοινότητας Νεράιδας στα οικοδομικά τετράγωνα 5 και 22". Από τη συζήτηση προέκυψε ότι υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες στην τακτοποίηση των οικοπέδων που εφάπτονται σε και έχουν καταλειφθεί από τον κεντρικό δρόμο. 
Ο Δήμαρχος Βασίλης Κωνσταντόπουλος πρότεινε την αναβολή του θέματος, ώστε οι ιδιοκτήτες να συγκεντρώσουν τα δικαιολογητικά και να καταθέσουν αίτηση στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού έως τις 20/1/2013 με σκοπό την τακτοποίηση των οικοπέδων τους. Συνεπώς, η απόφαση θα ληφθεί σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και θα αφορά συνολικά όσα οικόπεδα δεν έχουν τακτοποιηθεί.


 Ακολουθεί η ανακοίνωση του Προέδρου της Νεράιδας σχετικά με το θέμα:


Ανακοινώνεται ότι:
Οσοι Ιδιοκτήτες οικοπέδων έχουν πρόβλημα σχετικά με τα τετραγωνικά των οικοπέδων τους, συγκεκριμένα σε όσους Ιδιοκτήτες μέρους του οικοπέδου τους έχει καταλειφθεί από τον Κεντρικό Δρόμο Ανόδου της Νεράιδας με αποτέλεσμα σήμερα να είναι ελλιπή στα τετραγωνικά, να απευθυνθούν στον Δήμο με αίτησή τους για τακτοποίηση μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2013.

 Ξενοφών Βαΐζογλου
Πρόεδρος Νεράιδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας