Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

"Έφυγε" ο δημοσιογράφος Κώστας Χατζίδης

Σε ηλικία 45 ετών, έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή ο δημοσιογράφος Κώστας Χατζίδης, έπειτα από εγκεφαλικό ανεύρυσμα το οποίο υπέστη πριν περίπου τρεις εβδομάδες. Ο Κώστας Χατζίδης γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1967 στα Σέρβια Κοζάνης. Τα τελευταία 22 χρόνια εργάστηκε σε εφημερίδες (“Βήμα” και “Τα Νέα”), τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς (“ΕΡΤ”, “MEGA” και “Flash”), ενώ από το καλοκαίρι του 2010 απασχολούνταν αποκλειστικά με την ειδησεογραφική ιστοσελίδα www.pheme.gr., την οποία και δημιούργησε ο ίδιος. Ο Κώστας Χατζίδης ασχολήθηκε στη διάρκεια της καριέρας του με την ερευνητική δημοσιογραφία και διακρίθηκε σε αυτήν. Ήταν παντρεμένος με την Μίνα Πέππα, με την οποία απέκτησαν ένα γιο που σήμερα είναι τεσσάρων ετών. Η σωρός του Κώστα Χατζίδη (ο οποίος ήταν δωρητής οργάνων) θα μεταφερθεί στην γενέτειρα του, τα Σέρβια Κοζάνης όπου και θα πραγματοποιηθεί η κηδεία. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στον ναό Αγίου Δημητρίου Αμπελοκήπων το Σάββατο, σε ώρα η οποία δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί. Το Δ. Σ. της ΕΣΗΕΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αποχαιρετά «έναν άξιο συνάδελφο που παρόλο, που έφυγε νωρίς και άδικα, υπηρέτησε με ευπρέπεια και υποδειγματικό ήθος τη δημοσιογραφία».


Καλό ταξίδι Κώστα.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:
Πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο! «Έφυγε» πρόωρα ο Κ. Χατζίδης
 
Θλίψη προκαλεί στο δημοσιογραφικό κόσμο-και όχι μόνο- η είδηση του θανάτου του Κώστα Χατζίδη.
Ο καλός δημοσιογράφος απεβίωσε το πρωί σε ηλικία μόλις 45 ετών εξαιτίας εγκεφαλικού ανευρύσματος και ενώ είχε πολλά να προσφέρει στο λειτούργημα.

Ο Κώστας Χατζίδης γεννήθηκε στα Σέρβια Κοζάνης στις 29 Δεκεμβρίου του 1967 και από 23 ετών εργάστηκε για είκοσι χρόνια στις εφημερίδες «ΒΗΜΑ» και «ΝΕΑ» και τα δύο τελευταία χρόνια διατηρούσε το site « pheme.gr».

Εργάστηκε ακόμη στους τηλεοπτικούς σταθμούς «ΕΡΤ» και «MEGA» και τον ραδιοσταθμό «FLASH».

Ευγενικός, δυναμικός και άψογος συνάδελφος διακρίθηκε για το ήθος, τη συνέπεια και την ευσυνειδησία του. Στη σύντομη ζωή του άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις σε όλους όσοι τον γνώρισαν. Είχε προσόντα και μεγάλες προοπτικές, η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια. Έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι και στέρησε τον Κώστα Χατζίδη από τους συναδέλφους και τους φίλους του.

Η σωρός του Κώστα Χατζίδη θα μεταφερθεί και η κηδεία θα γίνει στα Σέρβια Κοζάνης. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλλεί στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αμπελοκήπων το Σάββατο το πρωί σε ώρα που δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τους οικείους του και αποχαιρετά έναν άξιο δημοσιογράφο που παρόλο, που έφυγε νωρίς και άδικα, υπηρέτησε με ευπρέπεια και υποδειγματικό ήθος τη δημοσιογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας