Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Η Κανέλλη αμφισβητεί την Αλέκα: Το ΚΚΕ απαιτεί ανανέωση ηγεσίας

Παρότι ο Περισσός επιχειρεί να κρατήσει χαμηλά τους τόνους για τις απολύσεις στην κομματική εφημερίδα «Ριζοσπάστης», η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, με συνέντευξή της, «άδειασε» απολύτως το κόμμα της και αμφισβήτησε την ηγεσία του.Η κυρία Κανέλλη αποδόμησε δημοσίως την επιχειρηματολογία του ΚΚΕ, σύμφωνα με την οποία «ο Ριζοσπάστης και ο 902 δεν είναι καπιταλιστικές επιχειρήσεις».
Μιλώντας στη ΝΕΤ και στην εκπομπή «ΕΠΤΑ», η κυρία Κανέλλη επισήμανε πως «δίκαιη απόλυση δεν υπάρχει πουθενά», ερωτηθείσα για τις απολύσεις
στην κομματική εφημερίδα του Περισσού. Βεβαίως, στη συνέχεια, η βουλευτής του ΚΚΕ πρόσθεσε ότι «οι απολύσεις στο Ριζοσπάστη είναι διαφορετικές από τις άλλες, γιατί το ΚΚΕ δεν είναι Βατικανό του αστικού καπιταλιστικού συστήματος και η Αλέκα δεν είναι ο Πάπας», αλλά παραδέχθηκε ότι «όπως και τόσα εκατομμύρια άνθρωποι και οι απολυμένοι του Ριζοσπάστη βρίσκονται σε δύσκολη θέση».
Η Λιάνα Κανέλλη απάντησε θετικά και στο ερώτημα αν το ΚΚΕ χρειάζεται ανανέωση ηγεσίας.
«Το ίδιο το κόμμα απαιτεί ανανέωση ηγεσίας. Ομως οι αλλαγές δεν είναι ζήτημα προσώπων» πρόσθεσε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι εκτός της Αλέκας Παπαρήγα, σαρωτικές πρέπει να είναι οι αλλαγές προσώπων και σε σύσσωμη την Κεντρική Επιτροπή του Περισσού.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας