Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Μεγάλη συμμετοχή των πολιτών της Εορδαίας στη συνάντηση τριών χορωδιών! (photos)

ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ
Με την μεγάλη συμμετοχή των πολιτών της Εορδαίας πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 25/2/2013 στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας η συνάντηση τριών χορωδιών!
Οι χορωδίες ¨Κρόκου¨ και ¨Μακεδνών Κοζάνης¨, υπό την διεύθυνση του Βαγγέλη Βέττα και η χορωδία του ¨Βαρβούτειου Μουσικού Ωδείου¨ Πτολεμαΐδας με την διεύθυνση του Λάζαρου Τσαβδαρίδη συμμετείχαν στην δράση της Ομάδας Αλληλεγγύης Πολιτών Εορδαίας, με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Αυτή η μαγική βραδιά θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη όσων την παρακολούθησαν και μαγεύτηκαν από τις έντεχνες επιλογές των χορωδιών, Κρόκου και Μακεδνών Κοζάνης και το αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη από το ¨Βαρβούτειο Μουσικό Ωδείο.
Μεγάλος ο όγκος τροφίμων που συγκεντρώθηκαν από τους θεατές και συγκινητική η κίνηση των μελών των χορωδιών που έφεραν και αυτοί μαζί τους τρόφιμα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την Ομάδα Αλληλεγγύης Πολιτών Εορδαίας, στους συντελεστές και τα μέλη των χορωδιών όπως και σε όλους τους πολίτες της Εορδαίας που στηρίζουν με ενθουσιασμό όλες τις δράσεις της ομάδας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας