Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Γιάννης Παπαϊορδανίδης: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα…

Κύριε Περιφερειάρχη
Το ζήτημα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, φαίνεται πως έλαβε αίσια  έκβαση. Το στοίχημα που έχουμε να κερδίσουμε είναι  η εδραίωση της παρουσίας του και η ουσιαστική του ένταξη στον αναπτυξιακό προγραμματισμό της ΠΔΜ.
Το momentum ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να χαθεί.

Η άμεση προώθηση της ένταξης στο ΕΣΠΑ και της  έναρξης κατασκευής του campus, ειναι απαραίτητη. Όπως απαραίτητη ειναι και η προώθηση των διαδικασιών για την βελτίωση και εκσυγχρονισμό του campus της Φλώρινας.
Αυτή ειναι η ώρα, κύριε Περιφερειάρχη, να χρησιμοποιήσουμε όλα τα εργαλεία για την ταχύτερη δυνατή προώθηση του έργου και την εξάλειψη πηγών καθυστέρησης.  Ως έσχατη λύση είναι η δέσμευση πόρων από το Π.ΕΠ. Δυτικής Μακεδονίας για ένα τόσο μεγάλο έργο.
Η δυνατότητα ίδρυσης τέταρτου τμήματος στη Πολυτεχνική Σχολή ( αφού υπάρχει Προεδρικό Διάταγμα για την Αρχιτεκτονική στην Καστοριά) και τρίτου στην πόλη της Κοζάνης, μπορεί να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τις προβλέψεις των υφιστάμενων μελετών.
Καλούμε όλους τους βουλευτές, δήμαρχους, το Περιφερειακό Συμβούλιο και τον Περιφερειάρχη να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να συστρατευτούμε στην προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας