Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΔΗΜ/ΚΗ ΑΝΕΞ/ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠ/ΝΩΝ ΓΕΩΤ/ΚΩΝ Π.Δ.Μ.: Απάντηση στην επιστολή του κ. Σημανδράκου

Αγαπητέ κ. Σημανδράκο,
σας ευχαριστούμε θερμά για την απάντησή σας. Σας ευχαριστούμε που δεν αμφισβητήσατε ούτε λέξη από το κείμενό μας και έμμεσα επιβεβαιώσατε πλήρως τα πεπραγμένα μας στην παρούσα διοικητική περίοδο.
Ωστόσο δεν διαφεύγει της προσοχής μας ότι με την απάντησή σας προσπαθήσατε να αποπροσανατολίσετε, επιλέγοντας να κάνετε αναφορά σε άσχετα με το κείμενο μας, προ τετραετίας, γεγονότα.

Ακόμα όμως και σ’ αυτή την αναφορά σας κ. Πρόεδρε παραλείψατε να αναφέρετε μερικά σημαντικά στοιχεία, για τη διαδρομή που ακολουθήθηκε μέχρι την έκδοση του εγγράφου που επισυνάψατε, αν και συμμετείχατε στη σύνθεση της Διοικούσας Επιτροπής εκείνης της περιόδου.
Παραλείψατε να αναφέρετε ότι και τότε η πρόταση της Δ.Α.Κ.Ε. ήταν πλήρης, αφού για τις εκπροσωπήσεις του Παραρτήματος, οι συνάδελφοι προτάθηκαν με κριτήρια εμπειρίας, επαγγελματικής ενασχόλησης και γεωγραφικής προέλευσης.
Παραλείψατε να αναφέρετε ότι η αρχική πρόταση της Δ.Α.Κ.Ε. συμπεριελάμβανε και στελέχη της Π.Α.Σ.Κ., σε αριθμό ανάλογο ως προς τη δύναμη των παρατάξεων, με βάση το αποτέλεσμα των εκλογών που είχαν προηγηθεί, οι οποίοι όμως τελικά με δήλωσή τους αρνήθηκαν να συμμετάσχουν.
Παραλείψατε ακόμη να αναφέρετε ότι δεν υπήρξε αντιπρόταση από την Π.Α.Σ.Κ. και ότι η απόφαση για τον ορισμό των συγκεκριμένων εκπροσωπήσεων του Παραρτήματος λήφθηκε ομόφωνα, όπως αναφέρεται και στο βιβλίο πρακτικών συνεδριάσεων της Δ.Ε. του Παραρτήματος.
Είναι πασίδηλο ότι η συνέπεια και η συνέχεια στα λόγια και στις πράξεις, αποτελούν αξίες διαχρονικές και αδιαπραγμάτευτες για την Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Επιστημόνων Γεωτεχνικών.
Θα μας επιτρέψετε όμως κ. Πρόεδρε, με εξαίρεση αυτή τη μικρή παρένθεση, να μη σας ακολουθήσουμε στο δρόμο της παρελθοντολογίας, αφού τα τωρινά και τα μελλούμενα στους κλάδους μας, απαιτούν την αφιέρωση της μέγιστης δυνατής προσοχής και ολόκληρου του χρόνου μας.
                                                  Με τιμή
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ
ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ / Π.Δ.Μ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας