Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Η Ιερά Μητρόπολη Σερβίων & Κοζάνης δωρίζει κράνη σε Αστυνομικούς - Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Ζιδανίου επιστρέφει στην Ιερά Μονή

Η Ιερά Μητρόπολη Σερβίων & Κοζάνης αναγνωρίζοντας την υψηλή αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας και την ανάγκη κάλυψης στοιχειωδών αναγκών αυτής σε εξοπλισμό θα προσφέρει κράνη για τους επιβάτες των μοτοσυκλετών του Σώματος.
   Η παράδοση του εξοπλισμού θα γίνει από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερβίων & Κοζάνης κ. Παύλο την Πέμπτη 1 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης.
 Από την Ιερά Μητρόπολη

_______________________________________________________________________________________________________________________
Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Ζιδανίου, η οποία αγιάζει την πόλη της Κοζάνης από την Διακαινήσιμη εβδομάδα, θα επιστρέψει στην Ιερά Μονή τήν Πέμπτη 1η Αυγούστου.
Στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κοζάνης θα ψαλεί ιερά Παράκληση στις 3.30 μ.μ. Στη συνέχεια η ιερά Εικόνα θα αναχωρήσει με τιμές, συνοδευόμενη από δύναμη της Τροχαίας, από κληρικούς και λαϊκούς και θα διέλθει, μέσω των κοινοτήτων, ώστε να αγιασθεί ο πιστός λαός. Το πρόγραμμα διέλευσης έχει ως εξής: ώρα 4:30 μ.μ.:  ΚΡΟΚΟΣ
ώρα 5:00 μ.μ.:  ΑΝΩ ΚΩΜΗ
ώρα 5:30 μ.μ.:  ΚΑΤΩ ΚΩΜΗ
ώρα 6:00 μ.μ.:  ΚΗΠΟΣ
ώρα 6:30 μ.μ:  ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ
 Η πομπή θα καταλήξει στην Ιερά Μονή στις 7.00 μ.μ., όπου και θα τελεσθεί Ιερά Παράκληση, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου.
Από την Ιερά Μητρόπολη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας