Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Συνάντηση του Δημάρχου Κοζάνης με τον Πρόεδρο του ΑΔΜΗΕ για το ζήτημα των πυλώνων μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας


Το ζήτημα της μεταφοράς των πυλώνων ηλεκτρικής ενέργειας που βρίσκονται στην Τοπική Κοινότητα Χαραυγής αλλά και των πυλώνων που περνούν από τον χώρο όπου πρόκειται να μετεγκατασταθεί η Ποντοκώμη, ήταν τα κύρια ζητήματα της συνάντησης που είχε το μεσημέρι της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου 2013, ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, με τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΑΔΜΗΕ (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας), Ιωάννη Γιαρέντη.

Στη σύσκεψη μετείχε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βαγγέλης Καραπάτσιος, το μέλος του εποπτικού του ΑΔΜΗΕ, Μανώλης Παφίλης, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου και του ΑΔΜΗΕ.
Οι δύο πλευρές συζήτησαν σε καλό κλίμα την εξέλιξη και των δύο προαναφερθέντων έργων, ενώ οριστικοποίησαν κρίσιμα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν ώστε τα έργα να μπουν σε τροχιά υλοποίησης.
Ιδιαίτερα για το θέμα της μεταφοράς των πυλώνων που διασχίζουν τον οικισμός της Χαραυγής, ο πρόεδρος του ΑΔΜΗΕ  διατύπωσε την αισιοδοξία του ότι πολύ σύντομα το έργο θα δημοπρατηθεί από την εταιρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας