Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Συμπλοκή με όπλα στα βουνά της Καστοριάς! Ενδείξεις ότι πρόκειται για τους δραπέτες των αλβανικών φυλακών!

Η συμπλοκή έγινε στις 19:00, σε ορεινή περιοχή μεταξύ Χρυσής και Πεύκου στην Καστοριά. Πρόκειται για συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και οπλισμένων ατόμων. Πηγές από την Αστυνομία, αναφέρουν ότι πρόκειται για τα άτομα που έχουν δραπετεύσει από τις αλβανικές φυλακές της Κορυτσάς.Θυμίζουμε ότι είχαν αποδράσει 7 άτομα, τα 4 από τα οποία εντοπίστηκαν. Είναι άλλοι τρεις δηλαδή, που κυκλοφορούν ελεύθεροι και από την πρώτη στιγμή, είχαν εκφραστεί φόβοι ότι μπορεί να περάσουν σε ελληνικό έδαφος.


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από τη συμπλοκή που έγινε απόψε, συνελήφθη ένα άτομο, το οποίο είχε πολεμικό όπλο (Καλάσνικοφ).


Αντί να παραδοθούν... έβγαλαν όπλα

Οι πληροφορίες λένε ότι στον ορεινό όγκο του Γράμμου, σε μια περιοχή που έτσι κι αλλιώς ήταν γεμάτη αστυνομικούς λόγω των δραπετών,
τα τρία άτομα έπεσαν σε μπλόκο συνοριοφυλάκων ενώ στο σημείο, ήταν και ομάδες της ΕΚΑΜ.

Τους κάλεσαν να παραδοθούν αλλά εκείνοι, έβγαλαν όπλα και προσπάθησαν να ξεφύγουν.
Σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές, οι δύο έφυγαν με κατεύθυνση προς την Ελλάδα ενώ ο τρίτος με κατεύθυνση προς Αλβανία.

Ο άνθρωπος που έχει πέσει στα χέρια των αστυνομικών, είναι ο ένας από τους δύο που έφυγαν με κατεύθυνση προς Ελλάδα.

Αυτή την ώρα, η περιοχή είναι αποκλεισμένη ενώ οι αστυνομικοί, προσπαθούν μέσω φωτογραφιών, να διασταυρώσουν ότι ο άνθρωπος που έχουν στα χέρια τους, είναι όντως ένας από τους τρεις δραπέτες των αλβανικών φυλακών.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας