Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Ο Θαπατέρο δεν ήταν ποτέ στις Κάννες (αλλά το Mega ξέρει καλύτερα)

Δείπνο εργασίας G20, Kάννες, 2 Νοεμβρίου 2011 (πουθενά ο Θαπατέρο)
Μιλώντας χθες στο ΒΗΜΑ Fm, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης δήλωσε ότι ο πρώην πρωθυπουργός της Ισπανίας δεν συμμετείχε στο επίμαχο τραπέζι στις Κάννες, όπου υποτίθεται ότι ο Νικολά Σαρκοζί έβρισε τον Γιώργο Παπανδρέου.

Είχε προηγηθεί μια έντονη εβδομάδα «αποκαλύψεων» κατά τη διάρκεια της οποίας τα ελληνικά ΜΜΕ φούσκωσαν φοβερά μια είδηση που μας ήρθε από το εξωτερικό, σύμφωνα με την οποία ο πρώην πρωθυπουργός της Ισπανίας έγραψε ένα βιβλίο στο οποίο φέρεται να αποκαλύπτει ότι ο Νικολά Σαρκοζί έβρισε χυδαία τον Γιώργο Παπανδρέου κατά τη διάρκεια του δείπνου εργασίας των G20 στις Κάννες, μετά την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος.


Όπως προκύπτει κι από τις φωτογραφίες εκείνη της συνάντησης, ο Θαπατέρο δεν συμμετείχε στο συγκεκριμένο δείπνο και υποθέτω ότι δεν είναι δα και τρομακτικά δύσκολο για έναν δημοσιογράφο να το ψάξει, πριν μιλήσει με σιγουριά για τις αποκαλύψεις του. Φαντάζομαι επίσης ότι πάλι δεν είναι δύσκολο να περιμένει κανείς τη δημοσίευση του βιβλίου, ώστε να διαπιστώσει αν πράγματι γράφει κάτι τέτοιο εκεί ο πρώην πρωθυπουργός της Ισπανίας.

Προς τι λοιπόν η τόση βιασύνη να γραφτεί η Ιστορία στα μέτρα εκείνων που δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων;

Πώς γίνεται να ασκεί κανείς κριτική στον Παπανδρέου ταυτόχρονα και για το ότι τα βρήκε με τους Ευρωπαίους για το Μνημόνιο και για το ότι τους...εκνεύρισε με το δημοψήφισμα; Και προδότης αλλά και ανεύθυνος επειδή εξόργισε αυτούς υπέρ των οποίων υποτίθεται ότι πρόδωσε τη χώρα;
parapolitiki.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δε είναι πρώτη φορά που τα ΜΜΕ δημοσίευσαν και αξιοποίησαν ένα τόσο μεγάλο ψέμα. Αυτά να τα βλέπουν οι .....υπερπατριώτες και τα ποντίκια του ΠΑΣΟΚ που εγκατέλειψαν το σκάφος για να σώσουν το τομάρι τους. Και δεν αισθάνονται ντροπή για τη συμπεριφορά τους. Δεν έχουν τσίπα απάνω τους και ο λαός τους ψήφιζε. Μ ετο μεγάλο αυτό ψέμα αποδεικνύεται ο αντιπαπανδρεισμός που επικρατεί στη χώρα μας. Όταν θα γραφεί η πραγματική ιστορία για την κρίση οι λαδοπόντικες και οι σούπερ πατριώτες δεν θα βρίσκουν τρύπα να κρυφτούν.

ai-vreS είπε...

Η Ιστορία εμας θα δικαιώσει ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ...

Το Προφίλ μας