Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Πρόσκληση σε Εργαστήριο Ενδυνάμωσης Εργαζομένων Γυναικών

Το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε.Δομή Ισότητας των Φύλων Εργατικού Κέντρου Νομού Κοζάνης σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας στο πλαίσιο του Υποέργου  2 «Ενέργειες Επιμόρφωσης και ενδυνάμωσης εργαζομένων γυναικών», του έργου «Προώθηση και ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στα όργανα εκπροσώπησης των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων», σας προσκαλούν σε εργαστήριο ενδυνάμωσης  που θα υλοποιηθεί με στόχο την ενδυνάμωση εργαζόμενων γυναικών/συνδικαλιστριών στα ζητήματα του συνδικαλισμού και της ισότητας των φύλων, υπό το πρίσμα της παρούσας δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας.

Στόχος των ενεργειών αποτελεί η ενίσχυση των δεξιοτήτων που σχετίζονται με την ενδυνάμωση της ικανότητας διαχείρισης του εργασιακού άγχους, καθώς επίσης και των επικοινωνιακών και ηγετικών δεξιοτήτων των γυναικών που συνδικαλίζονται.
Το εργαστήριο ενδυνάμωσης με θέμα:
«Από την προσωπική εμπειρία στη συλλογική δράση: Η διαχείριση του

άγχους στο χώρο εργασία»
και εκπαιδεύτρια την κ. Δενδρή Ιωάννα, Ψυχολόγος Α.Π.Θ., Στέλεχος Δομής Ισότητας Ε.Κ. Ν.Κοζάνης – ΙΝΕ/Γ.Σ.Ε.Ε. θα πραγματοποιηθεί στη Φλώρινα, την Τετάρτη 02 Απριλίου 2014 και απευθύνεται σε γυναίκες συνδικαλίστριες-εργαζόμενες.
Η εκπαιδευτική μέθοδος του εργαστηρίου βασίζεται σε βιωματικές και συμμετοχικές τεχνικές.

          Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ε.Κ. Φλώρινας,  Ηπείρου 26, 53100, Φλώρινα.
-την Τετάρτη 02 Απριλίου 2014 και ώρα 16:00 – 21:00
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο εργαστήριο ενδυνάμωσης μπορείτε να απευθύνεστε στην κα. Δενδρή Ιωάννα, τηλ: 2461049570, email  ekkozisotita@gmail.com    και στην κα Μάρθα Τσακμάκη, τηλ. 2385046903, email  ekf@ekf.gr.
Στο εργαστήριο ενδυνάμωσης θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας