Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Πολιτική δήλωση συμμετοχής και αγώνα

Μνημόνια, ανεργία, εξαθλίωση του ατόμου, αριθμοποίηση του πολίτη, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, της ανεξαρτησίας ακόμα και της δημοκρατίας, είναι τα δομικά χαρακτηριστικά μιας εποχής όπου θεωρείται πολύ «in» να δηλώνεις απολίτικος και να ψάχνεις να βρείς τον συνδυασμό που δηλώνει απολίτικος και πολυσυλλεκτικός για να συμμετέχεις είτε ως υποψήφιος είτε ως ψηφοφόρος.

Εκείνο που έντεχνα έχουν περάσει στην συνείδηση του κόσμου όλοι αυτοί που είναι, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, υπαίτιοι της όλης κατάστασης, είναι ότι η στρεβλή πολιτική τους είναι η μοναδική πολιτική και συνεπώς η λύση είναι η αποστασιοποίηση από κάθε είδους πολιτική.
Μου θυμίζουν  την αλεπού που όταν έμεινε κολοβή-και αντιλήφτηκε ότι  ήταν αδύνατο να ξαναέχει ουρά , προσπάθησε να το κάνει μόδα!
Σε απάντηση όλων των παραπάνω και επειδή η πολιτική που πιστεύω δεν έχει καμία σχέση μ΄αυτό που αυτοί θέλουν να λέν πολιτική δηλώνω ότι συμμετέχω ως ενεργός πολίτης στα κοινά της πόλης που μένω και μεγαλώνω τα παιδιά μου τα τελευταία 20 χρόνια, με συγκεκριμένη πολιτική ταυτότητα.
Μια ταυτότητα που δεν με κάνει να ντρέπομαι και επιμελώς να την κρύβω αλλά αντίθετα με κάνει να αισθάνομαι τιμή  και περηφάνια που την υπηρετώ από τα παιδικά μου χρόνια μέχρι και σήμερα.
Δεν ντράπηκα ούτε φοβήθηκα ποτέ να δηλώσω αριστερή.
Δεν ντράπηκα ούτε και έκρυψα ποτέ ότι είμαι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.
Μ΄αυτή την ιδεολογική τοποθέτηση δηλώνω την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του «ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ» με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Ζαραφίδη , στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μάη του 2014.
Συμμετέχω στο ΡΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ για μια ΕΟΡΔΑΙΑ και μια ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ έτσι όπως την οραματιζόμαστε για μας και τα παιδιά μας.
Μας αξίζει μια πόλη αντάξια της ιστορίας και των πολιτών της και γι΄αυτή σας καλώ όλους να δώσουμε τον κοινό αγώνα.
ΦΑΝΗ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ-ΜΑΥΡΙΔΟΥ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας