Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Υποψήφιες με την Γεωργία Ζεμπιλιάδου στην Π.Ε. Φλώρινας οι Κωτσοπούλου Ελισάβετ (Βέττα) και Κασκαμανίδου-Κεσίδου Ευδοκία

Κωτσοπούλου Ελισάβετ (Βέττα): «Η Γ. Ζεμπιλιάδου με ενέπνευσε!

(Υποψήφια Σύμβουλος στην Π.Ε.  Φλώρινας)

«Η εμπιστοσύνη που μου ενέπνευσαν ο δυναμικός χαρακτήρας, η όρεξη της για δουλειά, η επιστημονική της συγκρότηση,  οι γνώσεις της για την αυτοδιοίκηση, το ήθος και η εντιμότητά της, ήταν τα στοιχεία της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου που με οδήγησαν στην απόφαση να είμαι υποψήφια μαζί της στις περιφερειακές εκλογές.  Το γεγονός ό,τι είναι γυναίκα αποτέλεσε για μένα ένα επιπλέον κίνητρο καθώς μου επιτρέπει να μοιραστώ καλύτερα μαζί της τους προβληματισμούς και τις αγωνίες μου για το παρόν  και το αύριο όλων μας και κυρίως το όνειρο μου για την επόμενη μέρα του τόπου μας».


Ποια είναι η Ε. Κωτσοπούλου

Γεννήθηκε το 1956 στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής και είναι παντρεμένη με τον Κωτσόπουλο Λάζαρο από το Αμύνταιο, οδοντίατρο στο Γενικό Νοσοκομείο της Φλώρινας. Έχουν τρία παιδιά και τέσσερα εγγόνια.
 Ασχολήθηκε επί 13 χρόνια με  το επάγγελμά της ασφαλιστικής συμβούλου.
Διετέλεσε δύο τετραετίες μέλος του Δ/Σ του Επιμελητηρίου Φλώρινας ως πρόεδρος του επαγγελματικού τμήματος. Είναι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος στη Δημοτική κοινότητα Φλώρινας.
Δραστηριοποιείται στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και συμμετέχω ενεργά σε γυναικείο κίνημα.



Κασκαμανίδου-Κεσίδου Ευδοκία: «Με τη Γ. Ζεμπιλιάδου μπορώ να ελπίζω και να αισιοδοξώ»
(Υποψήφια σύμβουλος Π.Ε. Φλώρινας)

«Η εθελοντική διάθεση, η δημιουργικότητα και η προσφορά, είναι για μένα τρόπος ζωής. Με αυτήν τη φιλοσοφία αποφάσισα να ασχοληθώ με τα «κοινά», στον ωραίο αγώνα  που δίνει η κ. Γεωργία Ζεμπιλιάδου για την ανάπτυξη της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που κατά κοινή ομολογία συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις προκειμένου να εκλεγεί περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και να μας ξαναβάλει στο δρόμο της ανάπτυξης.
Ο συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ μου δίνει τη δυνατότητα να προσφέρω, να δημιουργήσω, να συμμετέχω και το σημαντικότερο, να ελπίζω και να αισιοδοξώ».

Ποια είναι η Ε. Κασκαμανίδου- Κεσίδου

Γεννήθηκε στο Βέλγιο το 1966 και κατάγεται από τον Τριπόταμο Φλώρινας. Τελείωσε τις βασικές της σπουδές στο Βέλγιο και στη συνέχεια φοίτησε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΤΕΦΑΑ Σερρών). Γνωρίζει τρεις ξένες γλώσσες, ολλανδικά, γερμανικά και αγγλικά. Συμμετέχει σε εθελοντικές οργανώσεις. Σήμερα εργάζεται ως διοικητική υπάλληλος στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας