Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ενημερωτική συνάντηση των υποψηφίων της ΄΄Ενωτικής Κίνησης΄΄ Δήμου Σερβίων -Βελβεντού

 Θέματα που σχετίζονται με τον τρόπο διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας της 18ης Μαΐου, συζητήθηκαν στη συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου Βασίλη Κωνσταντόπουλου με τους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς  Συμβούλους του συνδυασμού ΄΄Ενωτική Κίνηση΄΄ Δήμου Σερβίων – Βελβεντού που πραγματοποιήθηκε στα Σέρβια.  Ήταν η πρώτη συνάντηση των μελών συνδυασμού, μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου και είχε ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο επικεφαλής του συνδυασμού και Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος,
ευχαρίστησε τους υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους για την συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο της ΄΄Ενωτικής Κίνησης΄΄ χαρακτηρίζοντάς το «πλήρες,  με ανθρώπους έντιμους και ικανούς  που θέλουν να δώσουν συνέχεια και δυναμική στην προσπάθεια και στο έργο που υλοποιείται στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΗ Ν ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΕΙ Ο... ΑΦΟΥ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΣΙΚΟΘΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ....ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ''ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΑΣ ΕΡΓΟ'' ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΤΟΥ ΜΗΝΟΥ -ΠΟΙΑΝΟΥ?-ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ...ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ? ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ? ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΕΣ? ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ...ΕΜΑΣ?

Το Προφίλ μας