Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Μορφωτικός Όμιλος Σερβίων «Τα Κάστρα» «Μουσική Βραδιά»

Στα πλαίσια των «πολιτιστικών – εορταστικών εκδηλώσεών μας», την Τετάρτη, 2 Ιουλίου, στις 9. 30΄ το βράδυ, στο υπαίθριο θέατρο στα Σέρβια, διοργανώνουμε «μουσική βραδιά» και καλούμε όλους να τιμήσουν την εκδήλωση και να απολαύσουν τη συναυλία. Η είσοδος, όπως σε όλες τις εκδηλώσεις, είναι ελεύθερη. Επισυνάπτομε δελτίο τύπου, όπως μας το απέστειλαν οι Καλλιτέχνες.


«Ταξιδιώτες και ταξιδευτές στη μουσική η Μαρία Παπανικολάου, ο Άρης Αλβανός, ο Ηλίας Βελλής και ο Βαγγέλης Μαραμής. Μια παρέα φίλων που σεργιανάμε στον τόπο μας, την Ελλάδα, και μοιραζόμαστε με τους συνανθρώπους μας μουσικές και λόγια από τραγούδια που αγαπήσαμε. Γνωρίζοντας όλοι μας ότι η μουσική είναι η γλώσσα της καρδιάς και των συναισθημάτων μας! Διαλεγμένα τραγούδια νέα και παλιά από το Μ. Θεοδωράκη, Μ. Χατζηδάκι, Γ. Ζαμπέτα αλλά και από σύγχρονους συνθέτες: Σωκράτη Μάλαμα, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Μιχάλη Χανιώτη, Μάκη Σεβίλογλου κ α. καθώς και από τραγούδια που μέσα στα χρόνια ηχογραφήσαμε από προσωπικές δισκογραφικές δουλειές μας. Ερχόμαστε να γνωριστούμε και να τα μοιραστούμε παρέα σας για να φτιάξουμε μια όμορφη μουσική βραδιά.
Η Μαρία Παπανικολάου με δυο προσωπικούς  δίσκους  «Σαν πεταλούδα» του Πέτρου Δουρδουμπάκα και  «7 Ζωές» της Ανδριανής Ζαγκανά», συνεργάτιδα για χρόνια με τον Μανώλη Ρασούλη, Σωκράτη Μάλαμα, Ελένη Σςαλιγοπούλου, Μάκη Σεβίλογλου κ.α. Ο Άρης Αλβανός, συνθέτης στιχουργός, κιθαρίστας με τον προσωπικό του δίσκο «Καλώς ήρθατε στον πλανήτη γη», έχοντας τραγουδήσει και συνοδεύσει με την κιθάρα του σημαντικούς Έλληνες τραγουδιστές και συνθέτες. Ο Ηλίας Βελλής στο μπουζούκι, στο λαούτο και στο τραγούδι. Με σπουδές στη Βυζαντινή μουσική καθώς και με δικές του μουσικές συνθέσεις.. Ο Βαγγέλης Μαραμής από τον τόπο σας, τα Σέρβια, στο ακορντεόν, μουσικός - μουσικολόγος και εκπαιδευτικός. Συνεργάτης  για χρόνια με τον Μιχάλη Χανιώτη, τον Κώστα Μυλώζη, Δημήτρη Ζερβουδάκη και τους Αμανίτες καθώς και ενεργός παίχτης με διάφορα μουσικά σχήματα διαφορετικών και ιδιαίτερων ηχοχρωμάτων. Σ’ αυτά τα ιδιαίτερα χρόνια που ζούμε, ας προσπαθήσουμε να θυμηθούμε και δροσίσουμε τις καρδιές μας, με χαρά, ανεμελιά και μουσικότητα. Σας ευχαριστούμε θερμά για το κάλεσμά  σας!
Καλή σας ακρόαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας