Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Λαμπρός εορτασμός της εθνικής επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940 στο Δήμο Βοΐου

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκε και φέτος ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου 1940 στο Δήμο Βοΐου Στην έδρα του Δήμου, τη Σιάτιστα,  εψάλλη επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου, χοροστατούντος του Πανοσιολογιότατου πατήρ Εφραίμ
και ακολούθησε η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον κ. Τασούλα Βάιο, εκπαιδευτικό του Γενικού Λυκείου Σιάτιστας.
Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων στην Πλατεία Τσιστοπούλου, και κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο Βοΐου, τον Πρόεδρο Τοπικού Συμβουλίου Σιάτιστας, τον Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης κ. Πλακεντά Παναγιώτη, τον Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος Σιάτιστας, τον Υπίλαρχο 9ης Ταξιαρχίας Πεζικού κ. Χατζόπουλο Νικόλαο και εκπρόσωπο της Εθνικής Αντίστασης.
Οι εκδηλώσεις εορτασμού κορυφώθηκαν με την παρέλαση των μαθητών των σχολείων Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, της Φιλαρμονικής του Δήμου και των μικρών παιδιών που κάθε χρόνο κερδίζουν τις εντυπώσεις.
Αντίστοιχες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν και στις υπόλοιπες Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου.
Η Δημοτική Αρχή Βοΐου συγχαίρει θερμά όλους τους μαθητές για την πολύ καλή εμφάνισή τους στην παρέλαση, παρά το τσουχτερό κρύο, αλλά και τους δασκάλους και καθηγητές για την προετοιμασία των μαθητών.
Επίσης, ευχαριστεί τη Φιλαρμονική του Δήμου και όλο τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις εορτασμού της Εθνικής Επετείου σε όλο το Δήμο Βοΐου.
                                                                                            
Από το Δήμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας