Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Όταν δεν μπορείς να σεβαστείς τον αλλόχρωμο ή τον αλλόθρησκο δίπλα σου, άμα δεν μπορείς να δεχτείς τα ζώα σαν μέρος της ζωής που σου χάρισαν, τότε είσαι ανάξιος να αποκαλείσαι άνθρωπος

του Βασίλη Ταχτσίδη
 Όταν θέλεις να είσαι στα κοινά, άμα θέλεις να απολαμβάνεις την εκτίμηση του κόσμου , πρέπει και να έχεις το χάρισμα του προνοείν, το χάρισμα του να κάνειν αυτό που πρέπει, όταν πρέπει, και να προλαβαίνεις το αναπόφευκτο. Πάντοτε βέβαια στα πλαίσια του ανθρωπίνως δυνατού.  Γιατί απλά ήμαστε άνθρωποι, πιο πάνω απ' τα ζώα. Ανώτερα όντα!!!
        Όταν δεν μπορείς να σεβαστείς τον αλλόχρωμο ή τον αλλόθρησκο δίπλα σου, άμα δεν μπορείς να δεχτείς τα ζώα σαν μέρος της ζωής που σου χάρισαν, τότε είσαι ανάξιος να αποκαλείσαι άνθρωπος.  Όταν με ευκολία φαρμακώνεις και σκοτώνεις ένα ζώο, το ίδιο εύκολα θα μπορούσες να σκοτώσεις και έναν συνάνθρωπό σου. Το μόνο όμως που δεν καταλαβαίνεις, είναι ότι ήδη έχεις σκοτώσει τον άνθρωπο μέσα σου.
       Σε διαβούλευση, λέει, ο Δήμος με φορείς της περιοχής για το πρόβλημα των αδέσποτων σκύλων.
        Όταν θέλεις να μη λύσεις ένα πρόβλημα, ή να το πας στο βάθος του χρόνου, τότε κάνεις και μια επιτροπή να διαβουλεύεται.
       Άμα πρέπει να γίνει ένα καταφύγιο, ή πρέπει να στειρωθούνε τα θηλυκά, άμα κοστίζει πολλά, δεν ξέρω. Ίσως θα μπορούσαν να μειωθούνε δαπάνες από αλλού.   
                     Μη σκοτώνεται τα ζώα γαμώτο, δεν είναι αυτά που σας φταίνε.
                                                                                                             Βασίλης Ταχτσίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας