Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Περι ΕΡΤ

Του Γιώργου Πεταλωτή
Είμαι σταθερά ΥΠΕΡ της ύπαρξης δημόσιας ραδιοτηλεόρασης .
Και ήμουν πάντα ΥΠΕΡ της βελτίωσής της σε ολα τα επίπεδα .
Γιαυτό το 2009 κόψαμε ολους τους μισθούς των δεκάδων χιλιάδων ευρώ το μήνα , καταφέρνοντας να έχουμε μια πολυ πιο φθηνή και πολυ πιο ανεξάρτητη ΕΡΤ, όαση στο περίεργο και πολύπλοκο τηλεοπτικό τοπίο της χώρας . Και χρειαζόταν φυσικά και πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια για την κατάκτηση της αρμόζουσας θέσης της .
Ήμουν επίσης κάθετα ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ προς το ξαφνικό ΜΑΥΡΟ της κυβέρνησης Σαμαρά, χωρίς σχέδιο , καθώς και τις αποτυχημένες προσπάθειες με το μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ ( Αιμίλιου Λιάτσου κλπ ) .

Ακούγοντας ομως τις μέρες αυτές στο ραδιόφωνο πρώτο πρόγραμμα της ΕΡΤ επ ευκαιρία ταξιδιού, όπως και βλέποντας με μεγάλη υπομονή ειναι η αλήθεια , τις ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές της , θα υποψιαζόμουν οτι ειναι βαλτοί πλέον να δικαιώσουν όσους την διασύρουν όλα τα τελευταία χρόνια.
Ας αντιληφθούν οι διοικούντες της κυρίως , οτι καλά τα χειροφιλήματα και οι μετάνοιες του Τσακνή στον Αρχιεπίσκοπο , αλλά αν θελουμε να ακούμε τις ιδεοληπτικές εμμονές πολλών "συντελεστών" της μπορούμε να προστρέξουμε αλλού . Και συμπληρώνω οτι στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ , "στο κόκκινο" , οι αναλύσεις που γίνονται ειναι πολυ πιο επεξεργασμένες και λιγότερο "στημένες " απο της σημερινής ΕΡΤ .
Και φυσικά δωρεάν .
Ας σταματήσουν λοιπόν να ευτελίζουν την ΕΡΤ, να δίνουν άλλοθι στην πρακτική Σαμαρά και να απαξιώνουν και πολλούς σοβαρούς εργαζόμενους εκεί .
https://www.facebook.com/giorgos.petalotis/posts/956732791036087?fref=nf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας