Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά, την Πέμπτη 30/7, σε Σέρβια – Βελβεντό

Επίσκεψη της πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά, την Πέμπτη 30/7, στις εγκαταστάσεις Συνεταιρισμού ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού και συζήτηση με τους αγρότες  στην πλατεία Δημαρχείου στα Σέρβια Κοζάνης.
Η ανάταξη της οικονομίας μέσω ενός ολοκληρωμένου σχεδίου παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας αποτελεί προϋπόθεση για την οριστική έξοδο από την κρίση.
Βασικός πυλώνας του αναγκαίου σύγχρονου εθνικού παραγωγικού σχεδίου αποτελεί ο πρωτογενής τομέας της οικονομίας μας.
Το ΠΑΣΟΚ που έχει συνδεθεί άρρηκτα με την στήριξη της υπαίθρου και του αγροτικού κόσμου ανταποκρίνεται ξανά στην ευθύνη να σηματοδοτήσει τις αναγκαίες αλλαγές στον τρόπο οργάνωσης, λειτουργίας και ανάπτυξης του αγροτοκτηνοτροφικού κλάδου.
Στο πλαίσιο αυτό η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά επισκέπτεται την Πέμπτη 30 Ιουλίου πρότυπες συνεταιριστικές μεταποιητικές μονάδες στις περιοχές της Θεσσαλίας και της Δυτικής Μακεδονίας.
Με την ευκαιρία της επίσκεψης, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθεί και με τοπικά στελέχη για θέματα Ανασυγκρότησης του Κινήματος.
www.kozan.gr
Το πρόγραμμα της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής:
13.00 Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις ΘΕΣΤΟ στη Λάρισα 14.00 Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις «ΘΕΣ – ΓΑΛΑ» στη Λάρισα 
18.00 Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις Συνεταιρισμού ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού στη Κοζάνη. 
20.30 Συζήτηση με αγρότες πλατεία Δημαρχείου στα Σέρβια Κοζάνης.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TI EIPE O MEGALOS.!.UA AKOYSOYME UA EKTIMISOYME KAI ANALOGOS UA PRAKSOYME.!.SOFA LOGIA...!...SYGKEKRIMENES PROTASHS GIA THN KENTRIKH EKSOYSIA APO TO DHMO YPARXOYN;;;;;H.....THN MONH PROTASH POY UA TEUEI EINAI H ANEKSARTHTOPOIHSH TOY BEBELBENDOY;;;;;EIDOMEN!!!!!

Ανώνυμος είπε...

GIA PES MAS ESY RE GOYROY THS POLITIKHS THN DIKIA SOY PROTASH????????

Ανώνυμος είπε...

ASE RE MEGALE POLITIKE ANTRA 4,16...ESEIS DEN EISTE SE UESH NA MOIRASETE MIA MPALA AXYRO MONO GIA FROY-FROY EISTE ZHTAS KAI TA RESTA KRYFTEITE STO KABOYKI SAS NAYTAKIA TIS DEKARAS

Ανώνυμος είπε...

Τρωω χρόνο τώρα και σου απαντάω πρασινογιακα!!! Με κάτι τύπους σαν και εσένα φτάσαμε εδώ!!! Και που είσαι, σου αφήνω τον χώρο να πεις την έξυπναδα σου για το τέλος! Όλοι σας γνωρίζουν μπεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

MAUHMENOS EISAI NA BELAZEIS,ANTE STO MANTRI PROBATAKI..!..

Το Προφίλ μας