Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Αυξημένη η επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας kozani.gr της Π.Ε. Κοζάνης την ημέρα των εκλογών

Για ακόμα μία φορά τους τελευταίους μήνες και ειδικότερα την περίοδο των εθνικών εκλογών του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου, αλλά και του δημοψηφίσματος του Ιουλίου,  οι πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, εμπιστεύθηκαν  να ενημερωθούν για την εκλογική διαδικασία, αλλά και τα αποτελέσματα των Εθνικών εκλογών, από  την ιστοσελίδα της Π.Ε. Κοζάνης kozani.gr.
Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας kozani.gr την εβδομάδα πριν την εκλογική διαδικασία των Εθνικών  εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015,  η ιστοσελίδα  δέχθηκε 4.108 επισκέψεις, με συνολικά «χτυπήματα»,( προβολές σελίδων) 11.251.
Συγκεκριμένα  από  το πρωί  της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου 2015, ημέρας των Εθνικών εκλογών που άνοιξαν οι κάλπες,  μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου 2015  η ιστοσελίδα της Π.Ε. Κοζάνης, δέχθηκε 2.500 επισκέψεις για να ενημερωθούν για την εκλογική διαδικασία και τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών.
Αναλυτικά την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου η ιστοσελίδα της Π.Ε. Κοζάνης kozani.gr δέχθηκε 1.000 επισκέψεις, τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 1.500 επισκέψεις και την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 520 επισκέψεις.
Να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα νούμερα, αφορούν μοναδικούς επισκέπτες στην ιστοσελίδα της Π.Ε. Κοζάνης kozani.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας