Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Δεν δημοσιοποιήσαμε πολλά για να μη φτύνει ο κόσμος την Αριστερά

Βολές κατά Βαρουφάκη-Κωνσταντοπούλου εξαπολύει ο Πρόεδρος της Βουλής. Ομολογεί ότι κάποια πράγματα δεν έχουν δημοσιοποιηθεί "για να μην φτύνει ο κόσμος την Αριστερά"

«Εμείς που ξέραμε πραγματικά γελάμε και κλαίμε... Το κάδρο που παρουσιάζει ο Γιάνης δεν είναι το ακριβές αλλά είναι ελκτικό και είναι σίγουρο ότι ο ίδιος το πιστεύει. Περί αυτού πρόκειται».
Ετσι σχολιάζει τα λεγόμενα του Γιάνη Βαρουφάκη για την διαπραγμάτευση και το περίφημο "plan X" ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, σε συνέντευξή του στην "Καθημερινή".

Αναφερόμενος συνολικά στην  πρώτη περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, λέει χαρακτηριστικά:«Φλερτάραμε με πολλές αυταπάτες ως απεδείχθησαν, για Κινέζους, για Ρώσους, για Ντράγκι, για το μέτωπο του Νότου που έρχεται αλλά καθυστερημένα».
Ο κ.Βούτσης είναι λάβρος κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, όταν αυτή είχε εκλεγεί Πρόεδρος της Βουλής. «Για 2,5 μήνες γεμάτους η Ζωή έκανε τέρατα και σημεία, είχε απασφαλίσει που λένε... Συνεδριάσεις που κρατούσαν μέχρι το πρωί, bullying, απίστευτα πράγματα που δεν είναι και αυτά γνωστά. Εμείς κάνουμε εκλογές και η Κωνσταντοπούλου μόνη της κάνει Βουλή. Τότε που συγκαλούσε εικοσαμελείς επιτροπές με τρεις ανθρώπων και έκανε συνεντεύξεις Τύπου 5,5 ωρών...δεν έχουμε δημοσιοποιήσει πολλά πράγματα για να μην φτύνει ο κόσμος την Αριστερά».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το πολιτικό συμπέρασμα της ημέρας πάντως είναι ότι έχουμε μια κυβέρνηση για φτύσιμο και μάλιστα με επικύρωση Βούτση.
Καθόλου κακό.
fb

Το Προφίλ μας