Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού που αρνήθηκε να φιλοξενήσει πρόσφυγες…επιτίθεται στο Δήμο Κοζάνης που είναι παράδειγμα προς μίμηση πανελλαδικά: «Επαίρονται ότι προσέφεραν ενώ δημιούργησαν χώρους που δεν μπορεί να καθίσει κανείς από τη μπόχα» – «Αν το επίσημο κράτος δεν μπορεί να τα παράσχει, τότε ας το κλείσουν το κωλομάγαζο, ας πάνε να βοσκήσουν»!

από το Kozanimedia.gr
Την ώρα που ο ίδιοςαρνήθηκε να φιλοξενήσει πρόσφυγες στα όρια του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, ο…πολυπράγμων δήμαρχος Αθανάσιος Κοσματόπουλος τα βάζει και με το Δήμο Κοζάνης, αλλά και με όλους όσοι συνέδραμαν ώστε οι πρόσφυγες να βρουν στέγη, νερό και τροφή στο Κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης!
Μιλώντας σήμερα στο «ΡάδιοΛόγος» και στον εκδότη και διευθυντή της εφημερίδας «Πρωινός Λόγος» Λύσανδρο Ρήγα, ο κ. Κοσματόπουλος έφτασε στο σημείο να πει πως «Επαίρονται ότι προσέφεραν ενώ δημιούργησαν χώρους που δεν μπορεί να καθίσει κανείς από τη μπόχα»!!!

«Θα μπορούσα να φιλοξενήσω και 5 και 10 και 100 ανθρώπους αλλά με προϋποθέσεις. Δεν θα έβαζα μικρό παιδί με πνευμονία να κοιμάται στο ύπαιθρο. Θέλω μέσα υγιεινής που θα προσφέρουν ένα ζεστό κρεβάτι και ένα πιάτο φαί. Αν το επίσημο κράτος δεν μπορεί να τα παράσχει, τότε ας το κλείσουν το κ@λομάγαζο, ας πάνε να βοσκήσουν», είπε χαρακτηριστικά…
Με πληροφορίες από το www.prlogos.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ας τον μαζέψει κάποιος επιτέλους!
Το ότι είναι Δήμαρχος δεν τον κανει και αλάθητο!!
Την είπε την θέση του, την καταλάβαμε, μην μας κάνει και το κεφάλι καζάνι με τις βλακείες του!!

Το Προφίλ μας