Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Βελβεντό σεμινάριο επιχειρηματικότητας του επιμελ. Κοζάνης & του εμπορικού συλλόγου Βελβεντού

Ένα εξαιρετικής σημασίας σεμινάριο με τίτλο «Ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας σε περιόδους οικονομικής ύφεσης» είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι έμποροι & γενικά οι επιχειρηματίες & επαγγελματίες  του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού, το απόγευμα της Πέμπτης 25 Φεβρουαρίου 2016 στο Πνευματικό Κέντρο Βελβεντού.
Το σεμινάριο διοργάνωσαν το Επιμελητήριο Κοζάνης και ο Εμπορικός Σύλλογος Βελβεντού, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας στο Δήμο Σερβίων - Βελβεντού.
Τις εργασίες του σεμιναρίου άνοιξε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βελβεντού κ. Πιστιώλας, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα της αγοράς και των επιχειρήσεων, εκφράζοντας τις ανησυχίες και την αγωνία των επιχειρηματιών της περιοχής.
Ο εισηγητής Δρ. Κολοβός αναφέρθηκε στους παράγοντες που διαμορφώνουν το σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον και εστίασε στη σημασία της εκπαίδευσης των επιχειρηματιών για την απόκτηση ανεπτυγμένης επιχειρηματικής σκέψης, επιχειρηματικής νοοτροπίας και επιχειρηματικής κουλτούρας. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στις βασικές γνώσεις που πρέπει να έχει κάθε επιχειρηματίας, καθώς και στην ανάγκη ανάπτυξης της επιχειρηματικής ικανότητας. Ακολούθως προσδιόρισε τις στρατηγικές της επιχειρηματικής επιτυχίας και έδωσε κατευθύνσεις για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.
Στο τέλος του σεμιναρίου ο κ. Κολοβός επεσήμανε με ποιο τρόπο μπορούν οι επιχειρηματίες να αποκτήσουν τις νέες γνώσεις και ακολούθησε συζήτηση, όπου απαντήθηκαν ερωτήσεις και διευκρινίσθηκαν σημαντικά θέματα, που απασχολούν την καθημερινότητα των επιχειρηματιών.
Παρών στην εκδήλωση ήταν ο καθηγητής το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας Δρ Βασίλης Κικής, ο οποίος αφού επεσήμανε την αξία των συγκεκριμένων σεμιναρίων, αναφέρθηκε στην Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και τις Κοινωνικές Επιχειρήσεις.
Στο τέλος του σεμιναρίου ακολούθησε συζήτηση, όπου απαντήθηκαν ερωτήσεις των επιχειρηματιών και διευκρινίσθηκαν σημαντικά θέματα, που απασχολούν την καθημερινότητά τους.
Το σεμινάριο άφησε άριστες εντυπώσεις σε όλους τους επιχειρηματίες, οι οποίοι, αφού συγχάρηκαν τον εισηγητή, ζήτησαν από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου τη συνέχεια τους.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας