Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Ο πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών συγγραφέας κ. Θανάσης Βαλτινός στην Κοζάνη

Αρχισαν εχτές και συνεχίζονται σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Π.Σ. / ΔΜ οι εργασίες του Συμποσίου Λογοτεχνίας της Κοζάνης που διοργανώνει το λογοτεχνικό περιοδικό Παρέμβαση συνεπικουρούμενο από την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας/ Περιφερειακή ενότητα Κοζάνης, με τις πρώτες 10 εισηγήσεις.
Οι εργασίες του θα ολοκληρωθούν το πρωινό προς μεσημέρι της Κυριακής (του Ασώτου) 10.30 με 1.30 μ.μ. με το ειδικό αφιέρωμα στον συγγραφέα κ. Θανάση Βαλτινό νυν πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών. Για τον συγγραφέα θα μιλήσουν οι: Β.Π. Καραγιάννης, Γιάννης Καραχάλιος, η Μαρία Αθανασοπούλου του ΑΠΘ και ο Τριαντάφυλλος Κωτόπουλος του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονιας (Παιδαγωγικό Φλώρινας). Από την Περιφέρεια Δ. Μ και το Δήμο Κοζάνης θα επιδοθούν στον κ. Βαλτινό οι προβλεπόμενες από τους κανονισμούς των θεσμών τιμητικές διακρίσεις σύμφωνα με τις αποφάσεις που πήραν τα αντίστοιχα συμβούλιά τους .
Η συνεδρίαση της Κυριακής θα αρχίσει στις 10,30 π.μ. με την προβολή ολιγόλεπτου ντοκιμαντέρ το κ. Αργύρη Παφίλη με θέμα: Τόποι, τρόποι, άνθρωποι της επιχώριας λογοτεχνίας.
B.Π. Καραγιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας