Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βελβεντού "Δήμητρα" συμμετείχε στην 2η «Διεθνή Έκθεση Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών FRESKON 2016»


Ο Συνεταιρισμός συμμετείχε στη «Διεθνή Έκθεση Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών FRESKON 2016 », που πραγματοποιήθηκε στις 21-23 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη στις εγκαταστάσεις της Helexpo. Την έκθεση διοργάνωσαν ο Ελληνικός Εθνικός Φορέας Εκθέσεων HELEXPO και το περιοδικό ΦΡΟΥΤΟΝΕΑ.
Η έκθεση σημείωσε επιτυχία και οι εκθέτες έμειναν ευχαριστημένοι, αφού παρατηρήθηκε ικανοποιητική προσέλευση στελεχών από το διεθνές εμπόριο, που ενδιαφέρονται για τα ελληνικά φρέσκα φρούτα και λαχανικά.
Στο περίπτερο του ΑΣ Δήμητρα επιβεβαιώθηκε η θέληση των εμπόρων να προμηθευτούν και να διαθέσουν στους καταναλωτές τα επώνυμα και ποιοτικά φρούτα του Συνεταιρισμού ΔΗΜΗΤΡΑ.
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βελβεντού "Δήμητρα" είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους υπεύθυνους των μεγάλων αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ της Ελλάδας και των Βαλκανίων  την γκάμα των προϊόντων καθώς και όλες τις εφαρμογές συσκευασίας με τις οποίες διαθέτει τα αγροτικά προϊόντα, τα οποία διατίθενται με σήμα και όχι χύμα, τόσο στην ελληνική, όσο και στις διεθνείς αγορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας