Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Έφυγε από τη ζωή ο συγκεντρωσιάρχης του Ανδρέα και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ σ. Γιώργος Παναγιωτακόπουλος. Γιώργος Παπανδρέου: «Εφυγε» ένας ξεχωριστός φίλος και σύντροφος

Έφυγε ξαφνικά από την ζωή ένα από τα πιο ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος. Ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος αφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το μεσημέρι σε ηλικία 66 ετών μετά από νοσηλεία ημερών σε νοσοκομείο των Αθηνών.
Εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ το 1974 στην ΤΟ Κυψέλης.
Υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ΠΑΣΠ ΑΒΣΠ. Το 1978 ήταν μέλος της Επιτροπής Νεολαίας. Το 1981 Αναπληρωτής Γραμματέας της Επιτροπής Κινητοποιήσεων, ενώ από το 1982 μέχρι το 1996 ήταν γραμματέας της επιτροπής κινητοποιήσεων.
Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δεν έλειψε ποτέ δίπλα από τον Ανδρέα Παπανδρέου και ήταν ο διοργανωτής μερικών από τις μεγαλύτερες πολιτικές συγκεντρώσεις που έχει δει ποτέ η Ελλάδα. Από εκεί πήρε και το προσωνύμιο «συγκεντρωσιάρχης».
Από το 1984 μέχρι 2005 διετέλεσε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, και το 2003 μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου. Το 1999 ήταν Αναπληρωτής Γραμματέας του Τομέα Οργανωτικού. Στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ (3-6 Μάρτη του 2013) εξελέγη μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και στη συνέχεια μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, ενώ τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου, διαφωνώντας με τις τότε επιλογές της ηγεσίας του κόμματος αποχώρησε από το κόμμα.


Την ξαφνική απώλεια του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου σχολιάζει ο Γιώργος Παπανδρέου.
Ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ με ανάρτησή του στο Τwitter αποχαιρετά τον «συγκεντρωσιάρχη του ΠΑΣΟΚ», σχολιάζοντας:
«Ενας ξεχωριστός φίλος και σύντροφος, ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, έφυγε από κοντά μας. Η θλίψη μας είναι μεγάλη».

Γεννηματά για Παναγιωτακόπουλο: Χάσαμε ένα σύντροφο που υπηρέτησε το ΠΑΣΟΚ

«Χάσαμε ένα σύντροφο που υπηρέτησε το ΠΑΣΟΚ με τον δικό του μοναδικό τρόπο», αναφέρει η Φώφη Γεννηματά για το θάνατο του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου.
«Ο Γιώργος ταυτίστηκε με το ΠΑΣΟΚ. Με ήθος, με ανιδιοτέλεια και με ευλαβική προσήλωση στην ιδρυτική μας διακήρυξη και στον ιδρυτή μας που τον έκανε να ξεχωρίζει σε όλη του την διαδρομή.Πιστός στο Κίνημα, δεν ζήτησε και δεν διεκδίκησε τίποτα άλλο εκτός από την ισχυρή του παρουσία και επίδραση στην φυσιογνωμία και ταυτότητα του Κινήματος», συνεχίζει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
«Έφυγε σήμερα και ένα κομμάτι της ψυχής μας. Καλό ταξίδι Γιώργο …. Θα μας λείψεις», καταλήγει η κ. Γεννηματά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας