Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Περιφερειακό Συνδικάτο Χειριστών Λ.Κ.Δ.Μ: Καταγγέλουμε την απαράδεκτη, αντισυναδελφική, καιροσκοπική συμπεριφορά του Άρη Βατάλη

Συνάδελφοι συναδέλφισσες, φίλοι τoυ Συνδικάτου μας.
Με μεγάλη λύπη, αναγκαζόμαστε να καταγγείλουμε την απαράδεκτη, αντισυναδελφική, καιροσκοπική και προδοτική συμπεριφορά του εργοδότη μας πλέον, και όχι συναδέλφου ko o οποίος αφού κέρδισε την ψήφο των εργαζομένων, στη συνέχεια την χρησιμοποίησε και συναλλασσόμενος ανήθικα με τα κόμματα της εξουσίας βρέθηκε από το πουθενά να είναι:
1ον Υποψήφιος ευρωβουλευτής (άκουσον άκουσον) των ΑΝΕΛ. Ε ρε που κατάντησες καημένη Ελλάδα.
Και 2ον να βρίσκεται στο Δ/Σ ΔΕΗ. Όπου φυσικά δεν βρέθηκε για τα Επιστημονικά του προσόντα όπως και στο ευρωψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ.
Αλλά για εντεταλμένη υπηρεσία για το ξεπούλημα της ΔΕΗ.
Συνάδελφοι συναδέλφισσες,
πάντα υπήρχαν καιροσκόποι στο κίνημα. Πάντα παίζανε τον ρόλο τους σε συνέδρια ΓΕΝΟΠ-Γ.Σ.Σ.Ε. όμως Ντιβαλιέ και τόσο επικίνδυνοι Σαλταδόροι, αγράμματοι, πληρωμένοι (ε λέω Δ/Σ ΔΕΗ) και ξεδιάντροποι, ξεφτιλισμένοι Συνδικαλιστές που δεν υπήρξαν ποτέ.
Ας τους χαίρονται όσοι τους ψήφισαν συνειδητά.
Όσοι το σχεδίασαν το θέμα και όσοι ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα αλλά συνεχίζουν να τους ανέχονται.
Δεν αρκούν οι καταγγελίες προεδρείο της ΓΕΝΟΠ για το μέλος σας.
Εξάλλου υπάρχετε και εσείς από την δική του ψήφο. Σύνεδρος ήταν.
Ούτε να καλείται την κολλητή του ηγεσία στον ΣΠΑΡΤΑΚΟ να την διαγράψει. ΣΠΑΡΤΑΚΟ που υπηρέτησε μάλιστα από την θέση Αναπληρωτή Προέδρου. Δεν πρόκειται να το κάνουν γιατί απ’ότι φαίνεται ως τώρα από την αντίδρασή τους ίδιοι είναι.
Διαγράψτε τον εσείς και καθαρίστε τους Δούρειους ίππους και τους χρυσοκάνθαρους από το κίνημα.
Συνάδελφοι πριν δυο μήνες έγιναν εκλογές αντιπροσώπων των εργαζομένων για το Δ/Σ της ΔΕΗ. Παρότι οι εκλεκτοί των εργαζομένων δεν ψήφισαν για το ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ και το ξήλωμα της κάλτσας της ΔΕΗ, δεν τους ακούσαμε πουθενά να καταδικάζουν και να καταγγέλλουν τον νέο εργοδότη μας Δούρειο Ίππο, Άρη Βατάλη.
Όχι δεν θα το κάνουν ποτέ γιατί είναι ίδια φάρα.
Συνάδελφοι, συναδέλφισσες.
Απομονώστε τους ξεπουλημένους εργατοπατέρες. Κοιτάξτε το παρελθόν τους, θυμηθείτε τα συνθήματά τους και τι ευαγγελίζονταν και πυκνώστε τις θέσεις του Συνδικάτου μας. Που και όρθιο θα μείνει και θα συνεχίσει να μάχεται για την ύπαρξη της ΔΕΗ. Αλλά και δεν θα διστάζει να καταγγέλλει απαράδεκτες συμπεριφορές. Κακέκτυπα Συνδικαλιστών. Η κορυφή του παγόβουνου φάνηκε. Πάψτε να εθελοτυφλείτε οι ίδιοι είναι που σας κοροϊδεύουν συνέχεια. Μην τους δίνεται την δύναμή σας. Μην γίνεσθε συνεργοί τους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Το Προφίλ μας