Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Πως αλλάζουν οι καιροί… Όταν ο Τσίπρας έλεγε «εθνικό έγκλημα» την πώληση της ΔΕΗ

Καλώς τα παιδιά....
Η πώληση μονάδων της ΔΕΗ, που όπως φαίνεται, συμπεριλαμβάνεται στους όρους για να κλείσει η αξιολόγηση, έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε κυβέρνηση και κόμμα.

Και όχι άδικα, αν σκεφτεί κανείς τι αγώνα είχαν δώσει στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπας για το δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ.

Αξίζει να θυμηθεί κανείς την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης το καλοκαίρι του 2014, στο Αμύνταιο, από όπου χαρακτήριζε «εθνικό έγκλημα που πρέπει να αποτραπεί» το νομοσχέδιο της τότε κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου για τη «μικρή ΔΕΗ», και για να
ανατραπεί, όπως έλεγε, το «ξεπούλημα», καλούσε τους πολίτες, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, «να συγκροτήσουν ένα παλλαϊκό κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο».


«Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι η ΔΕΗ θα ξεπουληθεί», έλεγε επίσης ο Αλ. Τσίπρας.
 http://thecaller.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο μεγαλύτερος ψεύτης όλων των εποχών. Ο άνθρωπος είναι εκτός συναγωνισμού. Το δυστύχημα δεν είναι ότι είπε ψέματα, αλλά ότι εξακολουθεί να λέει με τη μεγαλύτερη ευχέρεια. Αν Σώρας εξαπάτησε 5000 άτομα ο Τσίπρας εξαπάτησε δύο εκατομμύρια ψηφοφόρους. Άρα είναι ο πρώτος ΣΩΡΑΣ της Ελλάδος

Ανώνυμος είπε...

Ο τσιπρας αλλα ελεγε, αλλα εκανε, κωλοτουμπες εκανε, αλλα και ΕΚΛΟΓΕΣ σεπτεμβρη του 15. Πες μας τωρα ποιος αλλος εκανε εκλογες για να μας φερει μνημονια εξ αρχης.

Το Προφίλ μας