Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Συνεχείς ενημερώσεις και κάλεσμα από τη ¨Γέφυρα Ζωής¨

Συνεχίζονται οι ενημερώσεις και συλλογή δείγματος σάλιου για την εγγραφή μας ως δωρητές Μυελού των Οστών. Την Δευτέρα 27/3 ήμασταν στο Πνευματικό κέντρο Πτολεμαΐδας, Τετάρτη Πέμπτη μας επισκεφτήκαν μαθητές της ΣΤ΄ του 6ου κα 2ου Δημοτικού στο χώρο μας και σήμερα  από τις 10:00 θα είμαστε στο τμήμα Μαιευτικής του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας στην Πτολεμαΐδα. Αύριο Σάββατο από τις 18:00 θα μας βρουν όσοι ενδιαφέρονται στον πολιτιστικό Σύλλογο ¨Εύξεινος Λέσχη¨  Νέας Χαραυγής.
Και την Κυριακή 2 Απριλίου στον πεζόδρομο του Floca Café από τις 12:00 συμμετέχοντας στο Festival Πτολεμαΐδα η πόλη γιορτάΖΕΙ.
Είναι τελευταία ευκαιρία για τους Πτολεμαϊδιώτες να μας επισκεφτούν, να ενημερωθούν και να μπουν στην μεγάλη αυτή προσφορά, στη Δωρεά, κυριολεκτικά, ΖΩΗΣ μέσω της Δωρεάς Μυελού των Οστών.
Είναι κρίμα να χάνονται ζωές γιατί εμείς είμαστε υγιείς …, δεν βαριέσαι… κάποια… φορά μπορεί να δώσουμε δείγμα. Ωστόσο μέχρι να έρθει η κάποια… φορά η δική μας κάποιοι χάνουν τη Ζωή τους, ίσως και φίλοι –γνωστοί –συγγενείς.
Ελάτε τώρα να δυναμώσουμε τη δεξαμενή δοτών Μυελού των Οστών και που ξέρεις μπορεί να είσαι εσύ ο μοναδικός στη γη που θα κληθείς να σώσεις μια Ζωή.

        Ο πρόεδρος                                 Η Γ. Γραμματέας

Τσαουσίδης Θεόδωρος                         Διγκόλη Ζωή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας