Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

43ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή.

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Κήπο Κοζάνης
Τον ένα αιώνα από την Μεγάλη Οχτωβριανή Επανάσταση τιμά φέτος το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» με σύνθημα: «100 χρόνια από τις μέρες που συγκλόνισε τον κόσμο "το μέλλον δε θα 'ρθει από μονάχο του... αν δεν πάρουμε μέτρα κι εμείς"», εμπνευσμένο από στίχους του ποιητή της Επανάστασης, Βλαντιμίρ Μαγιακόφσκι.

Μέσα από τις εκδηλώσεις του 43ου Φεστιβάλ, η ΚΝΕ τιμά την επέτειο της Μεγάλης Σοσιαλιστικής Επανάστασης που αποτέλεσε κοσμοϊστορικό γεγονός, με το βλέμμα όμως στραμμένο στο μέλλον, διαδίδοντας την επικαιρότητα και αναγκαιότητα της πάλης ενάντια στο βάρβαρο εκμεταλλευτικό σύστημα του καπιταλισμού, της πάλης για την οικοδόμηση του σοσιαλισμού, της κοινωνίας που καταργεί την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Η Τομεακή Οργάνωση Κοζάνης της ΚΝΕ απευθύνει κάλεσμα στη νεολαία, να αντιδράσει και να μη μείνει απλός παρατηρητής στα όσα ζει σήμερα. Αυτή τη χρονιά με το 43° Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή καλούμε κάθε νέο που τα όνειρα και οι ελπίδες του δεν χωράνε στον σάπιο κόσμο του καπιταλιστικού συστήματος, να αναλογιστεί τι πρέπει να γίνει σήμερα για να βελτιωθεί πραγματικά η θέση του λαού και της νεολαίας, αν ,μπορούμε να ελπίζουμε για κάτι καλύτερο μέσα στα πλαίσια του σημερινού συστήματος, πια είναι η πραγματική διέξοδος προς όφελος του λαού.

Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν:

·         Ομιλία από τον Κώστα Αβραμόπουλο, μέλος του Π.Γ της Κ.Ε. του ΚΚΕ
·         Μουσικό Αφιέρωμα στην Οκτωβριανή Επανάσταση από το συγκρότημα του ΚΚΕ και της ΚΝΕ
·         Συναυλία - λαϊκό γλέντι με τον Βαγγέλη Κορακάκη

Στο χώρο του Φεστιβάλ θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο και παιδότοπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας