Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Το Twitter «γλεντάει» τον Καρανίκα για την... κατάρα κατά της Eldorado

Με το μοναδικό, καυστικό χιούμορ που τους διακρίνει, οι Έλληνες χρήστες του Twitter σχολίασαν την «κατάρα» του Νίκου Καρανίκα κατά της Eldorado μετά την ανακοίνωση της καναδικής εταιρίας ότι θα αναστείλει τις εργασίες της στην Ελλάδα.
Το hastag #Kαρανίκας βρέθηκε στη δεύτερη θέση των δημοφιλέστερων για τη χώρα μας,
ορισμένους χρήστες να αναρτούν χιουμοριστικά σχόλια για το σχόλιο του σύμβουλου του πρωθυπουργού και άλλους να εμφανίζονται σοβαρά προβληματισμένοι για το «ποιόν» του Νίκου Καρανίκα.
Για αρκετές ώρες, δημοφιλέστερο hastag, στο Twitter ήταν το #Eldorado, με τους Έλληνες χρήστες να σχολιάζουν οργισμένα την αποχώρηση της καναδικής εταιρίας από τη χώρα μας.
Δείτε ορισμένα από τα... τιτιβίσματα που έκαναν την εμφάνισή τους για τον Ν. Καρανίκα 
  • Ένα παιδάκι μπήκε στο προφίλ του Καρανίκα και έγραψε κάτι κακό για την Ελντοράντο... ευτυχώς που πρόλαβε ο Καρανίκας και το έσβησε... LOL
  • Από το #GRinvest του ΠΘ το Σάββατο στο"στα τσακίδια Eldorado"του κ.Καρανίκα σήμερα ένας (πραγματικός) ΣΥΡΙΖΑ δρόμος.
  • Και αν πιάνουν οι κατάρες του Καρανίκα?  
  • Τον Καρανικα τον διορίζεις σύμβουλο επενδύσεων στο Μαξίμου και μαζεύεις όλο το ντόλαρ σε χρόνο ντε-τε.
  • Στα τσακίδια Καρανίκα και να στεριώσεις στην αριστερά.
  • Συριζόνια, αντί να ασχολούμαστε με την ουσία του θέματος στις #skouries ασχολούμαστε με τις μαλακίες του Καρανίκα και θίγεστε κι από πάνω
  • ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ #ΣΤΑ_ΤΣΑΚΙΔΙΑ. ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ ΠΑΛΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
  • Η Eldorado Gold έχει δικαιωθεί δικαστικά 18 φορές. Πιστεύω τον Καρανίκα με τη fake φωτογραφία "μόλυνσης".

Πηγή:  iefimerida.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η καιλη εκανε κανενα σχολιο; ΒΟΥΒΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Θεέ μου τι μας κυβερνάει!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

NTOΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ :Το 2012, λοιπόν, οι υποψήφιοι της Δημοκρατικής Συμμαχίας, με επιστολή τους στην ιστοσελίδα «Ρεσπέντζα», εξέφραζαν την ξεκάθαρη θέση κατά της επέκτασης της μεταλλευτικής δραστηριότητας της Eldorado Gold: «Η ΔΗ.ΣΥΜ. διαφωνεί με την επέκταση της μεταλλευτικής δραστηριότητας στη θέση “Σκουριές” [...] Αξιολογώντας οικονομικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά την επέκταση της μεταλλευτικής δραστηριότητας, θεωρούμε ότι αυτή είναι ασύμφορη για την τοπική κοινωνία, αφού το προσδοκώμενο όφελος από τη συγκεκριμένη παροδική επένδυση είναι ασυγκρίτως μικρότερο από τη διαφύλαξη του φυσικού πλούτου της περιοχής (νερό, ξυλεία, χλωρίδα, πανίδα, φυσικό κάλλος κ.λπ.), που αποτελεί ανεκτίμητη εθνική κληρονομιά».

Ανώνυμος είπε...

Το δυστυχημα λοιπόν δεν ειναι οτι μας κυβερνούν ανίκανοι. Το δυστύχημα ειναι οτι υπάρχουν πολίτες που δικαιολογούν τους ανίκανους!!!!!!!!!

Το Προφίλ μας