Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Κόβει το ρεύμα η ΔΕΗ στις εγκαταστάσεις του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού! Στο 1.200.000 ευρώ η οφειλή του Δήμου! Με ... κεριά από βδομάδα...

ΔΕΗ by aivreS on Scribd

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σαφώς και το χρέος πρέπει να πληρωθεί αλλά ο συγκεκριμένος υπάλληλος που διέρρευσε το συγκεκριμένο έγγραφο στα ΜΜΕ θα πρέπει να περάσει ΕΔΕ. Επί Κωνσταντόπουλου το χρέος στον δήμο ήταν 300.000 ευρώ αλλά κανένας δεν έβγαζε προς τα έξω την σχετική προειδοποίηση της ΔΕΗ. Τώρα οι υπόλοιποι του Δήμο βλέπουμε είναι πολύ πρόθυμοι. Συγχαρητήρια !

Ανώνυμος είπε...

Το ρεύμα του ανύπαρκτου Εμπορικού Συλλόγου Σερβίων, είναι βεβαιωμένο στον Δήμο? Δηλαδή η χελώνα του επί χρόνια κλειστού καταστήματος είναι δηλωμένη στο ΑΦΜ του Δήμου Σερβίων? Καλά είναι δυνατόν? Και τόσα χρόνια δεν βρέθηκε ένας να το κόψει τελείως ? Μετά ζητάτε και εισηγείστε να αυξηθούνε τα Δημοτικά τέλη του ηλεκτροφωτισμού για να καλύψετε το κενό και να επιβοηθούνε οι Δημότες του Δήμου

Ανώνυμος είπε...

καλά τα λες 10.42 μμ. καλά κάνεις και στηρίζεις τη δημοτική αρχή αλλά όταν έρθει ο λαγαριασμός να μην κλαίς. Επι κωνσταντόπουλου το χρέος ήταν 300.000 και με τη χρηστή διοίκηση του σημερινού δημάρχου Κοσματόπουλου ξεπέρασε το 1.200.000 ευρώ δηλαδή τεσερις φορές πάνω.
Σαν γνήσιος δεξιός ονειρεύεσαι ΕΔΕ και ειδικά δικαστήρια για τους υπαλλήλους μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό σου. Το έγγραφο αυτό το έχουν στα χέρια τους όλοι οι δημοικοί σύμβουλοι και δεν ειναι απόρητο καημένε.

Ανώνυμος είπε...

Από τη στιγμή που στο έγγραφο της ΔΕΗ δεν αναφέρεται βαθμός ασφαλείας "ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ", "ΑΠΟΡΡΗΤΟ" ή "ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ", τότε το έγγραφο αυτό είναι κοινόχρηστο, και επιτρέπεται γνωστοποίηση σε τρίτους. Από τη στιγμή, βέβαια, που τα όσα αναφέρονται στο έγγραφο θα έχουν άμεσες επιπτώσεις στις συναλλαγές των δημοτών με τον Δήμο, "επιβάλλεται" η δημοσίευσή του, για την ενημέρωση παντός ενδιαφερομένου! Την ευθύνη αυτήν έχει το Γραφείο Τύπου (ή Δημοσίων Σχέσεων, οπως και να ονομάζεται) του Δήμου, το οποίο οφείλει να προωθεί για δημοσίευση στα ΜΜΕ και στην ιστοσελίδα του Δήμου, όλες τις ανακοινώσεις και ενημερώσεις για τα θέματα που αφορούν τις σχέσεις του Δήμου με τους δημότες/κοινό. Και όχι μόνον αυτές που εξυμνούν ή παινεύουν τις δράσεις του Δήμου, αλλά και αυτές που πιθανώς "δεν κολακεύουν" ή ντροπιάζουν τους υπεύθυνους/προϊσταμένους του Δήμου, αλλά παρόλα αυτά οφείλουν να γνωστοποιούνται και να μην αποκρύπτονται από τους δημότες και το ευρύ κοινό.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος17 Οκτωβρίου 2017 - 7:39 π.μ.

Εσύ φίλε μου τι φαντάζεσαι? Ξέφραγο αμπέλι αναρχία, απειθαρχεία και πλιάτσικο ? με τις Αριστερές σου καταβολές. Και δεν ήθελα η συζήτηση να περάσει σε κομματικό επίπεδο. Την ώρα που όλοι μας διαμαρτυρόμαστε για τις αυξήσεις το κράτος δίνει επιδόματα αλληλεγγύης σε αλβανούς και λαθρομετανάστες όπως επίδομα κοινωνικού τιμολογίου ηλεκτρικού ρεύματος, επίδομα ενοικίου, επίδομα πολυτέκνων και επίδομα εύρεσης εργασίας, επιπλέον τους παρέχετε και φορολογική ατέλεια. Εγώ και εσύ τώρα τον χειμώνα θα δαγκώσουμε ξέρεις να μην σου πώ από το κρύο, και οι μισθοί βλέπεις τι γίνετε όλο και προς τα κάτω. Σε αρέσει αυτή η κατάσταση? Συνταυτίζεσαι με την δήθεν αλληλεγγύη της ψευτοαριστεράς?

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα εν τέλει είναι μόνο ένα: Η ΤΩΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ !!!!
Δεν αξίζουν να κυβερνάν τον Δήμο μας! Σπατάλες δημοσίου χρήματος, αναρχία στις αποφάσεις, ολιγωρία στη συντήρηση εγκαταστάσεων, ολιγωρία στις εισπράξεις, ολιγωρία γενικότερη! Αυτοί είναι. Οι άτιμοι! Δεν τους καίγεται καρφί για τους δημότες! Τους νοιάζει μόνο να πεύτει ο παράς στον τζέπη τους και να περνάει ο καιρός χωρίς πολύ πονοκέφαλο. Να κατηγορούν τους προηγούμενους για το κακό που μας βρήκε, χωρίς να προτείνουν λύσεις για να βρούμε το καλό που χάσαμε! Δεν νοιάζονταν και ούτε νοιάζονται για την κατάσταση στην οποία περιήλθε ο Δήμος. Η εύκολη λύση όλων των προβλημάτων, είναι η αύξηση κατά 100% και κατά 300% των δημοτικών τελών. Έτσι δημιουργούν αυτοί άμεσο χρήμα! Παίρνοντάς το απ' τους δημότες που υποτίθεται ότι υπηρετούν. Τακτικές Οθωμανών πασάδων! Δεν ντρέπονται ούτε να κυκλοφορούν ανάμεσά μας! Κι εμείς τα χαϊβάνια να τους χαιρετάμε, αντί να τους φτύνουμε!

Ανώνυμος είπε...

Σώπα ρε αδέκαστε κριτή 1.00 π.μ Αν ειναι όλες οι δημοτικές αρχές για τα μπάζα και αυτοί που τις ψηφίζουν ειναι για τα μπάζα. Εσύ πες μας μέχρι σήμερα τι ψήφιζες ; εκτός αν εισαι χρυσή αυγή ή με τον σώρα οπότε αει σιχτίρ βλήμα φασιστάκο.

Το Προφίλ μας