Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Κεντροαριστερά: Χωρίς αντίτιμο σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο η ψήφος στον 2ο γύρο- Δεν μπορεί να ψηφίσει όποιος δεν πήγε στον 1ο γύρο

Ο πρώτος γύρος των εκλογών για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς πέρασε και πλέον οδεύουμε στον β’ γύρο, την ερχόμενη Κυριακή 19 Νοεμβρίου, με τους Φώφη Γεννηματά και Νίκο Ανδρουλάκη να διεκδικούν τη ψήφο των 210 χιλιάδων ψηφοφόρων.
Και λέμε 210 χιλιάδες γιατί τόσοι ψήφισαν στον πρώτο γύρο και τόσοι έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν στο β’ γύρο ΧΩΡΙΣ να χρειαστεί να δώσουν ξανά χρήματα και εννοείται πως μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα, ανεξάρτητα από το που ψήφισαν την πρώτη Κυριακή.
Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως ΔΕΝ χρειάζεται να έχουν μαζί τους την απόδειξη, που τους δόθηκε όταν πήγαν να ψηφίσουν την πρώτη Κυριακή, ούτε κάτι άλλο παρά μόνο την ταυτότητά τους ή το διαβατήριό τους.

Ποια τα εκλογικά κέντρα
Ποια η διαδικασία της ψηφοφορίας
Δεν μπορεί να ψηφίσει στον δεύτερο γύρο κάποιος που δεν ψήφισε προηγουμένως στον πρώτο, δηλαδή στις 12 Νοεμβρίου.
Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει μαζί του ταυτότητα ή διαβατήριο.

Οι υποψήφιοι
Υπενθυμίζεται ότι οι δυο υποψήφιοι για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς είναι: Νίκος Ανδρουλάκης και Φώφη Γεννηματά και νικητής θα αναδειχθεί ο υποψήφιος που θα συγκεντρώσει ποσοστό 50%+1 ψήφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας