Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

AHEPA Κοζάνης: ομιλία - συζήτηση για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των εμβολίων.

Τα εμβόλια αποτελούν μία από τις σημαντικότερες επιστημονικές ανακαλύψεις στη ιστορία της ανθρωπότητας. Υπολογίζεται ότι ο εμβολιασμός σώζει πάνω από 9,5 εκατ. ζωές κάθε χρόνο ενώ η παρασκευή νέων εμβολίων έναντι ασθενειών όπως η ελονοσία, το AIDS, η Λεϊσμανίαση, η ηπατίτιδα C κ.α θα οδηγήσει στην πρόληψη 17 εκατ. θανάτων, επιπλέον.
Στα πλαίσια των ετήσιων εκδηλώσεων του τμήματος HJ15 της AHEPA Κοζάνης, διοργανώνεται την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 7 το απόγευμα στο Κοβεντάρειο Κοζάνης μία σημαντική ομιλία - συζήτηση για την υπεύθυνη και επιστημονική ενημέρωση του κοινού σχετικά με την σημασία, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των εμβολίων.
Καλείστε να παραβρεθείτε.

   Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γραμματέας
Βασίλης Γ. Καψάλης                                         Μιχαήλ Ζηκόπουλος
6936693366                                                    6932340941
v.kapsalis@yahoo.gr                                   mdzikopoul@gmail.com


Η AHEPA (American Hellenic Progressive & Educational Association / Αμερικανο – Ελληνική Προοδευτική & Εκπαιδευτική Ένωση) ιδρύθηκε το 1922, στην Αμερική, από οκτώ Έλληνες μετανάστες. Στη διάρκεια των δεκαετιών, με δαπάνες της οργάνωσης, έγιναν δεκάδες κοινωνικά έργα υποδομής στη χώρα (π.χ. Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, ομώνυμη πτέρυγα στο Γ.Ν.Α «Ευαγγελισμός», κ.α.). Τα μέλη της οικογένειας AHEPA, σήμερα ξεπερνούν τις σαράντα χιλιάδες στην Αμερική και τα οκτακόσια σε όλη την Ελλάδα (AHEPA Περιφέρεια 25 HELLAS).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας