Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Επίσκεψη τούρκων αυτοδιοικητικών στο Δήμο Σερβίων - Βελβεντού

Κλιμάκιο αιρετών με επικεφαλής δύο αντιδημάρχους  από το δήμο Ντεβελί της Καππαδοκίας επισκέφθηκε το Δήμο Σερβίων – Βελβεντού. Οι Τούρκοι αυτοδιοικητικοί παράγοντες ανταπέδωσαν την επίσκεψη των μελών του Συλλόγου Φαρασιωτών Καππαδοκίας Βαθυλάκκου και για τρεις ημέρες παρέμειναν φιλοξενούμενοι στην περιοχή όπου τους δόθηκε η δυνατότητα να επισκεφτούν αξιοθέατα και ιστορικά μνημεία. Στη συνάντησή τους με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σταύρο Παπαδόπουλο και τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Φώτη Ζυγούρη ενημερώθηκαν για την ευρύτερη περιοχή και αντάλλαξαν δώρα.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι έγινε ρε παιδιά αλάξε ο δήμαρχος

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σας δείξατε και σε αυτούς, ότι είμαστε μαλωμένοι.

Ανώνυμος είπε...

o δημαρχοσ ηταν στο μπιτζινισιο. πετουσε αετο.Αντε ρε σερβιωτεσ σας δουλευει και τον κοιτατε. Ολα καλα

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΟΠΟΤΕ ΒΡΕΧΕΙ, ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ (ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΧΤΕΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΕΠΕΣΕ ... ΚΑΜΙΑ ΠΕΤΡΑ (ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΟΤΡΩΝΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ;;;) ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ... ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ, ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΥ.
Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ, ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ... ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΚΟ (ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΣ).

Ανώνυμος είπε...

Ε καλά τι πήγατε να δείξετε την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, εκεί που τα κάνατε όλα μαντάρα και έπειτα η πλακέτα σαν τι τους δώσατε, σαν Δήμος; σαν Κοινοφεφελή; ή θέλατε να δείξετε τα μούτρα σας στις φωτογραφίες.
Ποιος τα πληρώνει αυτά, μπορείτε να μας πείτε.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος16 Νοεμβρίου 2017 - 11:41 μ.μ.

Τι να κάνουμε; Εμείς δε του δώσαμε 95%. Άλλοι μας τον έφεραν.

Το Προφίλ μας