Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Μπήκαν να κλέψουν σπίτι μέσα στα Σέρβια την ώρα που ήταν μέσα η ιδιοκτήτρια!

από το kozanimedia.gr
Σοκαρισμένη δηλώνει στο Kozanimedia νεαρή κάτοικος των Σερβίων, η οποία, στις 4 ξημερώματα Παρασκευής προς Σαββάτου, διαπίστωσε πως άγνωστοι είχαν εισέλθει στο σπίτι της, όπου διαμένει μαζί με την οικογένειά της, προκειμένου να τη ληστέψουν!
Σύμφωνα με την ίδια, οι δυο άγνωστοι που φορούσαν σκούφους, μπήκαν από την κύρια είσοδο, πιθανότατα με αντικλείδι ή άλλο διαρρηκτικό εργαλείο, θεωρώντας, πιθανότατα, πως η ιδιοκτήτρια-επιχειρηματίας θα έλειπε ακόμη στην εργασία της, καθώς επιστρέφει αργά στο σπίτι.

Καθώς, όμως, μόλις είχε μπει στο σπίτι της και, φυσικά, δεν κοιμόταν, αντιλήφθηκε τους δυο άντρες και αμέσως άρχισε να φωνάζει, με τους επίδοξους διαρρήκτες να τρέπονται σε φυγή.
Φυσικά, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού ενημέρωσε σχετικά το Αστυνομικό Τμήμα των Σερβίων.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα λέμε και έτσι θα τα πούμε και όπως πρέπει. Την τελευταία περίοδο έχουνε εντατικοποιηθεί τα οργανωμένα κρούσματα διαρρήξεων σπιτιών στα Σέρβια και μάλιστα σε μικρό χρονικό διάστημα το ένα με το άλλο. Δυστυχώς το Α.Τ Σερβίων έχει δώσει προτεραιότητα στις παραβάσεις των οδηγών μηχανής και αυτοκινήτου εντός της πόλης και στα θέματα ληστειών έχει μαύρα μεσάνυχτα. Δεν πραγματοποιούνται περιπολίες την Νύχτα, τις περισσότερες φορές καλείς αστυνομικό όχημα και σου λένε νυχτιάτικα απουσιάζει αλλού και πάει λέγοντας. Είναι μεγάλο αρνητικό για το Α.Τ Σερβίων να μην μπορεί να εντοπίσει τα κλεφτρόνια στα Σέρβια, Συνολικά απαριθμούμε πάμπολλες μικροκλοπές εντός των Σερβίων με αποκορύφωμα το συγκεκριμένο όπου δεν δίστασαν να εισβάλουν στην οικία γνωρίζοντας ότι ο ιδιοκτήτης ήταν μέσα, το ίδιο είχε γίνει και στο Πλατανόρευμα. Θεωρώ πως οι πολίτες πρέπει να απευθυνθούνε στην Αστυνομική διεύθυνση της Κοζάνης και μεταφέρουνε τις ανησυχίες τους διότι το Α.Τ Σερβίων πέρα από κλείσεις για Κράνος και παρκάρισμα δεν γνωρίζει τίποτα άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Όταν σπέρνεις μαγκιές θα τρυγήσεις θύελλες πιτσιρίκο!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι σύλληψη των κλεφτών βλέπεις δε σου δίνει bonus στον μισθό όπως οι κλήσεις για παραβάσεις του ΚΟΚ. Σαφώς και πρέπει να φοράνε κράνος οι οδηγοί μηχανής και ζώνη ασφαλείας οι οδηγοί αυτοκινήτων αλλά το ίδιο πρέπει να κάνουνε και τα πυρπολικά όταν τα οδηγούνε εν ώρα υπηρεσίας αλλά και να φοράνε κράνος οι αστυνομικοί στις προσωπικές τους μηχανές και κυρίως να φέρουνε και την κρατική πινακίδα κυκλοφορίας. Δεν υπάρχει κανένας νόμος και διάταξη που να σας ενοχοποιεί από τις συγκεκριμένες παραβάσεις απλός η υπέρβαση εξουσίας σας οδηγεί σε όλα αυτά τα ατοπήματα.

Το Προφίλ μας