Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

ΕΠΑΛ ΣΕΡΒΙΩΝ: 1η θέση στον όμιλο της και 6η θέση στη γενική κατάταξη η ομάδα στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Νεανικής Επιχειρηματικότητας (Young Business Talents)

Την Πρώτη θέση στον όμιλο της και την 6η στη γενική κατάταξη κατέκτησε η ομάδα YOLO  του ΕΠΑ.Λ. Σερβίων  που συμμετείχε στον Εθνικό Τελικό του Young Business Talents 2017-2018, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Απριλίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος στην Αθήνα.
Το σχολείο μας, για δεύτερη συνεχή χρονιά, συμμετείχε με δύο ομάδες από τις τρεις που προκρίθηκαν από την Π.Ε. Κοζάνης.
Το Young Business Talents είναι ένας διαγωνισμός με επιχειρηματικό προσομοιωτή (business simulator) για μαθητές Λυκείου (Γενικών και ΕΠΑ.Λ.) 15-22 ετών που επιτρέπει στους μαθητές να εξασκηθούν στη λήψη όλων των αποφάσεων που λαμβάνονται μέσα σε μια εταιρεία, την εταιρεία της Ομάδας τους. Μέσω του εξελιγμένου προσομοιωτή 3ης γενιάς, οι νεαροί εικονικοί επιχειρηματίες καταστρώνουν επιχειρηματικά σχέδια που περιλαμβάνουν αποφάσεις για την παραγωγή, τη χρηματοδότηση, το Marketing και το Ανθρώπινο Δυναμικό των εταιρειών τους.
Ο Διαγωνισμός Young Business Talents γίνεται σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και πραγματοποιείται παράλληλα σε χώρες της Ε.Ε. και στο Μεξικό με πάνω από 20.000 συμμετοχές μαθητών Λυκείων.
Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές Παλιανόπουλο Ηλία, Μίχου Φωτεινή και Κουρκούτα Ελευθερία για τη διάκρισή τους καθώς και στους μαθητές Παπαδημητρίου Στεφανία, Λαμπροπούλου Αριστέα, Κουρκούτα Αχιλλέα και Μέτκο Ερσιόν για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό.
Θερμά συγχαρητήρια και στην
εκπαιδευτικό του σχολείου μας κ. Χατζηγεωργίου Σοφία για την καθοδήγηση και στήριξη των μαθητών καθόλη την διάρκεια του διαγωνισμού.
Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μία φορά τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας ΜΕΤΕ Α.Ε. κ. Κωνσταντίνο Μεσσήνη για την γενναιόδωρη χορηγία στο σχολείο μας προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα των μαθητών καθώς και το ΚΤΕΛ Α.Ε. Κοζάνης για την έκπτωση στα εισιτήρια μετακίνησης.

Ο Διευθυντής
Κυριάκος Μ. Τσολακίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας