Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Πρωτοφανής “εξαπάτηση” από τον περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη- “Έκοψε και έραψε” αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ από το 2015 και την ανέβασε ως δική του (για την πώληση των μονάδων από τον…ΣΥΡΙΖΑ;), με το σύνθημα “Δεν εκβιαζόμαστε”!

Από το kozanimedia.gr
Σε μια άνευ πρηγουμένου, σε τοπικό τουλάχιστον επίπεδο, απόπειρα “εξαπάτησης” των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας προχώρησε χθες το μεσημέρι ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρος Καρυπίδης.
Στα προσωπικά του προφίλ στο Facebook ανάρτησε την παρακάτω αφίσα, με σύνθημα “Δεν εκβιαζόμαστε; Ούτε βήμα πίσω”, αναφερόμενος στο μείζον ζήτημα πώλησης των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ, χωρίς, ωστόσο, να διευκρινίσει ποιός ή ποιοί τον “εκβιάζουν”.


Ωστόσο, ψάχνοντας στο διαδίκτυο, μπορεί κανείς να διαπιστώσει πως
ο Θ.Καρυπίδης πήρε μια αφίσα του…ΣΥΡΙΖΑ, για την Πρωτομαγιά του 2015, την έκοψε και την… “έραψε” κατά το δοκούν και την παρουσίασε ως δική του, χωρίς, φυσικά, να αναφέρει πως πρόκειται για αφίσα του νυν κυβερνώντος κόμματος!



Η τραγική ειρωνεία είναι πως ο αγώνας κατά της πώλησης των μονάδων, για τον οποίο και η αφίσα του περιφερειάρχη, στρέφεται κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, που πουλά τις μονάδες! Με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ να έχει τυπώσει την εν λόγω αφίσα!!!
Αλλά, στην εποχή του διαδικτύου και του…google, μερικές φορές μπορεί να πας για μαλλί και να βγεις κουρεμένος…
ΠΑΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας