Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στις 25-04-2018

ΠΡΟΣ : Τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού
    Καλείστε να προσέλθετε στην τακτική δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στις 25 του μηνός Απριλίου του έτους 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87), για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1. Περί ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στην πλατεία Ελευθερίας στις 20 Μαΐου 2018.

2. Περί έγκρισης κοπής δέντρων λόγω επικινδυνότητας στην Τ.Κ Καταφυγίου της ΔΕ Βελβεντού.
3. Μεταφορά της θέσης του περιπτέρου επί της πλατείας Λαίκής Αγοράς.
4. Περί εκμίσθωσης δημοτικού χώρου και λειτουργία αυτού ως «Καφέ – Αναψυκτηρίου » στην Τ.Κ Μεταξά.
5. Περί έγκρισης εκμίσθωσης με πλειοδοτική δημοπρασία, των αγροτεμαχίων (συνημμένη λίστα) στην Τ.Κ Μεταξά.
6. Περί εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης 2.317,89 τ.μ στην Τ.Κ  Λευκάρων.
  O ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αθανάσιος ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα τραπεζοκαθίσματα κάλα θα κάνουν να βγούν από έκει μην τούς πάρει ο διάολος
Δεν μπορεί να περάσει μια μάνα με το καρότσι πληρωνούμε τέλη κτλ για τα τραπεζοκαθίσματα τους?

ΔΗΜΟΤΗΣ συνόλου είπε...

Η επιτροπή που συνεδριάζει μονο 3 φορές το χρόνο, αφού ο πρόεδρος της κ. Αλιμονος, δεν ασχολείται. Δηλαδή τα πολλά καθημερινά θεματθ των πολιτών αφημένα στη θέα τυχη, μιας και ο προαναφερόμενος, ειναι μόνο επικίνδυνος. Δεν προσφέρει τίποτα άλλο εκτός από τα συνεχή ΨΕΜΑΤΑ που ξεφουρνιζει σε όλους. ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Για τρία μαγαζιά δε θα χαραμίσουμε την πλατεία, πεζοδρόμια μεγάλα τους κάνανε, ιδιωτικό παρκινγκ πίσω από το ΙΚΑ τους κάνανε, πεζοδρόμιο ιδιωτικό εκτός σχεδίου ανάπλασης τους κάνανε ε όχι και να βάλουνε και τραπέζια μέσα στην πλατεία !!! η ανάπλαση διάλυσε την εμπορικότητα στο κέντρο και οι αρχές δεν θα μεριμνούν για 3 μόνο καταστήματα. Τα Super Market δεν έχουνε παρκίδα φορτοεκφόρτωσης, το ίδιο και για τις λειψές θέσης παρκαρίσματος.

Ανώνυμος είπε...

Άλλα μας φταίγουν και άλλα χτυπούμε. Εδώ επαγγελματίας τροφίμων που ταίζει ένα ολόκληρο χωριό κανει γάμο αλλού χωρις να συνεργαστεί με κανένα επαγγελματία του χωριού του. Πάει και ακουμπάει όλα τα χρήματα σε άλλη πόλη. Τώρα αν δεν παει καλά η δουλεια του θα τον φταινε τα τραπεζοκαθίσματα; Μην τρελαθούμε.

Ανώνυμος είπε...

φτιαχτηκε μιαπλατεια οπου επιτελους παιζουν παιδια εχει χωρο να καστει ενας ανθρωπος και θελουμε να την καταστρεψουμεμε για αυτο ειμαστε σε αυτο το χαλι. κατοικοι δημοτικοιι αρχη ολοι εχνα πραγμα ειμαστε μια αθλιοτητα

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΛΟΧΑΝΕΙΟ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΝΧΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ....ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΧΡΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΚΙΔΩΝ.

Το Προφίλ μας