Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία για το νομοσχέδιο πώλησης λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ

Πτολεμαΐδα: 20/04/2018
 Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας αγωνίζεται για την ποιοτική αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης, μόρφωσης, εργασίας και την ποιότητα ζωής των Ατόμων με Αναπηρία. Ιδρύθηκε το 1985 και αριθμεί πάνω από 2200 μέλη στην Περιφερειακή
Ενότητα Κοζάνης, είναι ο μεγαλύτερος φορέας που εκπροσωπεί τα Α.μεΑ. και είναι μέλος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Α.μεΑ. Δυτικής Μακεδονίας.
Η σημερινή Κυβέρνηση φέρνει στην Βουλή για ψήφιση Νόμο για την πώληση λιγνητικών μονάδων της ΔΕΗ. Εμείς σαν Σύλλογος θεωρούμε πως η ηλεκτρική ενέργεια καθώς και το νερό είναι και θα πρέπει να παραμείνουν δημόσια αγαθά.
Είναι από τους μεγαλύτερους εργοδότες που απασχολούν εργαζομένους με αναπηρία. Προσφέρει Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο. Δημιουργεί ανταποδοτικά αναπτυξιακά έργα μέσω του Τοπικού Πόρου. Σίγουρα υπάρχουν πολύ περισσότερα θετικά που αυτή την στιγμή μας διαφεύγουν για να τα αναφέρουμε.
Μας εγγυάται κανείς ότι μετά την πώληση των μονάδων όλα τα παραπάνω θα ισχύουν κανονικά έως έχουν μέχρι σήμερα;
Κλείνωντας θεωρούμε πως με την ψήφιση του παραπάνω Νόμου η περιοχή θα «φτωχήνει» και θα δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα.
Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Μήγγος Μιχάλης
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Συμεωνίδης Μάριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας