Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Ανακοίνωση για αδέσποτα ζώα

H Δημοτική Αρχή του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού καταδικάζει κάθε ενέργεια που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή τόσο των αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων όσο και των ανθρώπων που μπορεί να έρθουν σε επαφή με τοξικές ουσίες-δηλητήριο και να υπενθυμίσουμε ότι η θανάτωση των ζώων με ΄΄φόλες΄΄ είναι αξιόποινη πράξη, δηλαδή έγκλημα, το οποίο τιμωρείται με φυλάκιση και χρηματική ποινή, σύμφωνα με το Νόμο 3170/2003 και το Νόμο 1197/1981 και τον Νόμο 4039/2012.
 Το συγκεκριμένο έγκλημα μάλιστα διώκεται αυτεπάγγελτα, που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε λάβει γνώση αυτού του εγκλήματος με οποιονδήποτε τρόπο (δηλαδή ως αυτόπτης ή αυτήκοος μάρτυρας) έχει δικαίωμα να το καταγγείλει στις αρμόδιες διωκτικές αρχές.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει βγάλατε την ανακοίνωση ευθυνών για τους άλλους και καθαρίσατε, έφυγαν οι ευθύνες σας
Τι κάνετε εσείς ως Δημοτική Αρχή για τα αδέσποτα.

Ανώνυμος είπε...

Εάν ένα αδέσποτο Θεός φυλάξει δαγκώσει κανένα μικρό παιδάκι όπως έγινε στην Πτολεμαΐδα που είχαμε θύμα, τότε να πάτε να κρυφτείτε φιλοζωικοί, Δημοτική αρχή, και δεν ξέρω τι άλλο θα βρεθεί μπροστά. Τα ζώα θέλουνε φροντίδα όπως και ο άνθρωπος το να κυκλοφορούνε αδέσποτα στους δρόμους αποτελούνε εστία μόλυνσης και δημόσιο κίνδυνο για τους ανθρώπους που περπατάνε ανέμελα στα πεζοδρόμια.

Ανώνυμος είπε...

Η δημοτική αρχή έστησε 2 παράγκες κάτω στην αποθήκη σιδήρων, 2-3 άτομα δήθεν ενδιαφέρονται, έχουνε δημιουργήσει και ΜΚΟ για να επιδοτούνται αλλά μάλλον τα χρήματα παγαίνουνε για την Κύπρο !!!

Ανώνυμος είπε...

Εσείς σαν δημοτική αρχή τι κάνατε δηλαδή για τα αδέσποτα και βγάζετε και ανακοίνωση; Ουστ από την περιοχή μας. Να φύγετε και να μην ξαναπατήσετε.

Ανώνυμος είπε...

Και στο βάθος λύσεις Ρωχάμη. Βρε ουστ απο δω.

Το Προφίλ μας